Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiara.nadzieja.milosc - gratuluje serdecznie i zycze w miare bezbolesnego rozwiazania! no to troszke Sierpnioweczek jest w ciazy :-) szkoda tylko,ze tak malo sie z nich udziela 
, narazie nie odczuwam tez ciazy, bo generalnie nie mam mdlosci i nie rzygam
, choc czasami mi slabo lub mdlo jak jade samochodem, ale to bardziej zwalam na chorobe lokomocyjna, ktora kiedys mialam a pewnie w ciazy sie przypomina
. To tak krotko co u nas. Moze zaraz nadrobie co u was ;-)Oj dziewczyny obyście miały rację, ja tak strasznie się doczekać nie mogę
Tonya gratki dla Arturka! A jakieś przygotowania na przyjście malucha czynisz już? Zostawiasz Arturka w łóżeczku czy przenosicie się do 'dorosłego' łózka?
U nas po długim spokoju i wprowadzaniu powolutku produktów mlecznych nawrót biegunek, śluzu w kupkach i plamki na skórze. Jestem podłamana, bo nie wiem co dalej. Jutro idę do lekarza. Już tak dobrze nam szło, a teraz to my chyba nic jeść nie będziemy ... Nie wiem od czego to cholerstwo czy typowo skazowe czy inne świństwo!