Pflaume jak tylko bedziesz mogla isdz jak najszybciej po co masz sie meczyc...??zdrowka dla dziecia..
Tonya przykro mi z powodu dolegliwości mnie tez się zdarzały w 2 trymestrze, co do szczepionki każdy robi jak uważa za stosowne może akurat sie nie doczepia?
Karola jesli chodzi o przeniesienie tez uwazam choc 2 jeszcze nie mam ze lepiej wczesniej wi spal u siebie juz w 6 miesiacu swojego zycia mamy spokoj czas dla siebie itd, z tymi plytkami ladna kapa tez bys sie wqrzyla ;/
AGula zdrowka, maly moj tez mial takie odparzenie dawalam gruba warstwe sudocremu i make ziemniaczana i po kilku dniach bylo po odparzeniu...sprobuj kilka dni bo od razu wiadomo nic nie zniknie hehhe a jak nie przejdzie idz do lekarza koniecznie
My juz mam prawie 3 na wierzchu jeszcze moment i bedzie po wszystkim na szczescie;-)
w piatek miala spotkanie klasowe, bylam na baletach bylo rewelacyjnie tylko na 2 dzien mialam bliskie spotkanie z muszla niestety i musialam jak zwykle jechac po zastrzyk przeciwymiotny bo na mnie nic nie dziala innego jak zaczne to nie umiem skonczyc;/ < a najlepsze jest to ze albo z piwem cos nie halo albo ktos sie poczestowal moim i wyszlo jka wyszlo>na szczescie jakos sie pozbieralam dziekowac tylko ze tesc byl w domu i malym sie zajal ..