• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Chciałam Was podczytać,ale widzę,że nikt nic nie pisze...

Załamka z tą pogodą w Polsce. Jutro już wracamy. Mam nadzieję,że zadnych odwołanych lotów z Gdańska nie będzie i bezpiecznie wrócimy na zieloną wyspę.

Chłopcy podłapali przeziębienie,a dodatkowo Mikuś jeszcze jakiś kaszel. Martwię się tym naszym dłuuugim jutrzejszym powrotem,no ale wszystko w rękach Boga.

Bishopka, urodziłaś Babinko??????

Karolaola - jak tam wychowywanie dwójeczki?

Dziewczyny, piszcie ,bo nie ma co nadrabiać :tak:

reklama
niech każda napisze co u niej i będzie co czytać a nie tu marudzić , że pustki i nie ma co czytać ;-)
u nas ok, agatka już zdrowa, ale dlugo walczyliśmy - antybiotyk miała 10 dni . wróciliśmy szczęśliwie z wielkanocy a mieliśmy 5 godzinną podróż do rodziny - warunki na drogach wczoraj oktropne - Agata zniosła to dzielnie (1,5 h snu , toche książeczek, trochę bajek na dvd). jutro juz powrot do pracy i trzeba sie w koncu przestawic na nową godzinę .

znów zarzuce Was fotkami Agaciocha :-)

P3313313.jpgP3313535.jpgP3313590.jpg

Załączniki

• P3313313.jpg
    P3313313.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 53
  • P3313535.jpg
    P3313535.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 51
  • P3313590.jpg
    P3313590.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 47
taycia faktycznie szybko Wam pobyt minął. I jak Wasza rutyna? Dało radę bez niej? Zdrówka dla chłopców.

U nas nieciekawie. D. tydzień temu miał wypadek w pracy- składanie nogi, śruby itd. Ze szpitala wyjdzie może pod koniec tygodnia. Także szybko muszę się przestawić na trójkę dzieci ...
Jak pomyślę, że czekają nas chrzciny i całe załatwianie na mojej głowie, a ja mam teraz problem, żeby do głupiego sklepu się wybrać to odechciewa mi się ...

Jeżeli chodzi o dzieciaczki to radzimy sobie dobrze. Do dziś była u mnie siostra, od dziś przez te parę dni sama z dzieciakami. Na dniach idę do dermatologa z małą, bo buźkę ma straszną.

To tak na szybko bo marzę o łóżku.

Pozdrawiamy:-)

Agulalula dobrze, że Agatka już zdrowa. Śliczna zniej dziewuszka :-)

Karolaola, no to Wam się na robiło… Szybkiego powrotudo zdrowia dla męża. A dla Ci dużo sił bo będziesz ich potrzebowała potrójnie. Trzymaj się!

Kasia zdrowa. Od kilku dni śpi nie najlepiej w nocy. Budzi się i popłakuje. Po tej zmianie czasu, tak Jej się porobiło, że wczoraj usnęła o 20.40, to rekord bo normalnie spała już po 19. Dodatkowo chyba zęby idą bo dziąsła ma strasznie spuchnięte i dzisiaj jest bardzo płaczliwa nie można Jej zwrócić uwagi bo od razu płacze… Teraz śpi bo ma drzemkę.

agulaula sliczna panienka!
karolaola zdrowka, trzymaj sie,

u nas w porzadku, od 22 marca nie karmie cycem, zasypianie w stalych porach, Maja poo kapieli dostaje butle z mleczkiem pije w duzym pokoju a jak chce isc spac mowi "si" i macha raczkaom- rbi papa i wychodzimy na uspianie :O)

Agulaula - powtórzę się ;-) Agatka jest idealną kandydatką dla moich chłopców :-D

Karolap - super,że cycek odstawiony i to bez płaczu :tak:

Pflaume - biedna Kasieńka. Oby te ząbki jak najszybciej wyszły

Karolaola - jejku,ale będziesz mieć ciężko,ale wierzę,że dasz sobie świetnie radę. Oby D. szybko wrócił do zdrówka!

Wklejam zdjęcie chłopców u babci ;-) z pobytu w Pl. Jak będę mieć zdjęcia ze Chrzcin to się też pochwalę :-D

DSCN4825.jpg

Załączniki

• DSCN4825.jpg
    DSCN4825.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 45
Taycia, słodziaczki :-) A z Mikusia to pulpet ;-)

Czekam na zdjęcia z Chrzcin...
Kasia już lepiej dzisiaj i przespała całą noc. Za to mnie "rozłożyło" :-( Tak mnie strasznie boli głowa, że nie wyrabiam. Do tego bolą mnie wszystkie męśnie/stawy. Ledwo chodzę. Na szczęście Kasia ma teraz drzemkę to i ja leże. M. kończy prace o 15, więc powiedział, że zajmnie się Niuńką, a ja mam leżeć. Pomyśleć, że wczoraj kładłam się zdrowa spać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry