• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hejka
ja jak zwykle na sekundke, nie mam za barrdzo kiedy wejsc na neta, jak uda mi sie na 30 min dziennie to max, nawet nie chodzi o czas tylko o to ze mam stacjonarny komp- ale juz niedlugo.......

u nas wszystko oki, ja dalej pracuje na pol etatu- i tak chyba juz bedize zawsze- kolejna osobe przyjeli nowa zamiast mnie wziac na caly......

Maja szaleje, zdrowa,

reklama
Karola, dobra praca i na pół etatu. W tych czasach o jaką pracę raczej ciężko. A może za jakiś czas Ci się uda i dostaniesz cały etat ;-)

My dzisiaj w końcu byliśmy na dworze... Pogoda piękna jak w dzień naszego ślubu... Dzisiaj z M. mamy 4 rocznice ślubu :-)

Karolap - moze sie zmieni niedlugo. Najwazniejsze,ze wychodzisz z domku i masz prace :tak:

Pflaume - gratki z okazji rocznicy! U Nas dopiero we wrzesniu...

Tak sie ostatnio zastanawialam gdzie jest Sagaa, Sylvi B. , Tonya, Karolaola, Agulaula, Flower... wszystkie zginelyscie :-D ja teraz czesciej na necie bywam,bo jak mam chwilke to wchodze w pracy :-):-) gdzie Mama80, Nikos, Jagienka... nikogo nie ma :cool:

Taycia, ja też się zastanawiam. Gdzie się nam dziewczyny podziały? :-( Saga, Mama80 i Jagieńka, piszą w grupie zamkniętej na FB. A co do reszty kobietek to nie mam pojęcia gdzie zniknęły. Może dużo obowiązków, a co z tym idzie brak czasu (ostatnio też tak mam) + ładna pogoda się zrobiła...

No to u Was jeszcze 5 miesięcy, a też 4 rocznica?

hej babeczki :-) jestem jestem ale u nas czasu brak wyjazdy rodzinne, Agata dość ostro przechodziła 3 dniówkę , teraz ładna pogoda więc do samego wieczora jestesmy z mała na dworze, a później przyziemne obowiązki domowe.
Agata rozwija sie super - gada już zdaniami - roczula "kocham mamę" i się tuli , "mamuniu włącz baje" "kizia (nasz kot) je danio" . fajnie jak wracamy z pracy a ona już nam potrafi powiedzieć co robiła w ciągu dnia - co widziała, gdzie była z dziadkami na spacerze.
z nocnikiem nie pomogę bo sami dopiero zaliczamy pierwsze sukcesy - wie o co chodzi ale czasem się nie udaje - bo informuje juz po fakcie- ale woli nocnik niż nakładkę na sedes.

Agulalula, fajnie że się odezwałaś bo ostatnio tu jakoś pusto...

Zdolniacha z Agatki ;-) Kasia też już mówi zdaniami. W ogóle straszna gadułka z Niej :-D

U nas z tym nocniczkiem różnie bywa... Kasia woła siku, ale nie zawsze zrobi. Za to jak już jest coś w nocniku, to się strasznie cieszy. Kupkę niestety Niunka woli robić w pampersa i jeszcze się chowa.. Dopiero po fakcie mówi mi, że ma kupkę.

Agulaula - super,ze Agatka taka madra. Moj Szymcio z gadaniem jeszcze daleko,duzo mowi - bardzo duzo,ale jeszcze po swojemu.

Pflaume -brawa dla Kasienki tez!

Jedyne co wylapuje to kilkanascie slowek,ale nie martwie sie, Chlopcy z reguly pozniej mowia.

Szymon za to jest bardzo zywym chlopcem, umie rzucac i lapac pilke , smieje sie,ze umie liczyc do trzech... nadal nie chce mi pokazywac gdzie jest uszko czy oczko. W ogole sie przekorny zrobil i wszystko mi robi na zlosc. Chce posadzic na nocniczek to ucieka, chce przebrac pampersa to nie daje...egh..taki wiek chyba :eek:

Dziewczynki, być może jeszcze nie wiecie, ale Hana jest juz na świecie :-) Urodzona 11.04.2013. waga 3800, 56 cm długa,10 pkt apgar- ja jestem mega szczęśliwa :-D
Zdjęcie0087.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0087.jpg
    Zdjęcie0087.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 95
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry