• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witaj Jagienko
A ja dzis dolączyłam do szamających lody, zaciagnelam męża na zakupy i potem wszamalam sowitą porcję. Mniam. Mam nadzieję że wystarczy juz na dzis tego jedzenia, choc kto wie może za godzine znow zrobie sie glodna ;)).

Mam grypę..ponad 38 gorączki, dreszcze, bóle mięśni..:-(
Zwymiotowałam dzisiaj przy stole..czuje się strasznie..
Czy to jest niebezpiecznie dla maluszka?
Kochana gorączka powyżej 38 stopni jest w ciaży zawsze niebezpieczna. Poloż sie do lożka wypij cos cieplego, weź Apap czy paracetamol, ale w dawce nie wiekszej niz 2 tabletki na dobę, bo przy wysokiej gorączce może byc problem z domowymi sposobami, no chyba, że maz moze ci natrzec klatke spirytusem jesli taki w domu masz by wygrzac i wypocić gorączkę. Gorączke obniża tez chlodna kapiel no potem oczywiście do łozka.

reklama
Witajcie nowe mamusie :) wciąż nas coraz więcej, chyba faktycznie wyż demograficzny się szykuje ;)
szuszu dbaj o siebie, trzymam kciuki, żeby Ci jak najszybciej przeszło...zdrowiej zdrowiej, bo znowu Ci waga poleci...
U mnie jeśli chodzi o samopoczucie to hormony nie odpuszczają i cały czas nie znam dnia ani godziny....uffff jeszcze trochę i mam nadzieję koniec tych nieprzyjemności...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry