reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam z rana kochane
Ja przy sniadanku i herbatce:tak:
Gosiu cieszę sie że wszystko z Wami w porzadku, dbaj o siebie i sie nie przemeczaj, zobaczysz minie jeszce ze 2 tyg i juz bedziesz spokojniejsza. Choć w 100% cie rozumiem z obawami dwa razy poronilam i teraz tez jak w tamten weekend dorwaly mnie silne skurcze jechalam do lekarki do szpitala by sprawdzila co i jak, tak juz chyba z nami jest :tak:, no ale nie ma co zobaczysz dotrwamy wszystkie do końca do szczęsliwego rozpakowania dwupaku ;-);-);-)

reklama
Witam;) ja właśnie śniadanko wchłaniam;) ojj u mnie ślicznie słonko dziś świeci ..;) życzę wam takie słonko jak ja mam;) ojj w nocy same koszmary mi sie snily..;/budziłam sie co chwile ...;/ miłegoi i słonecznego dnia kobitki:)

Dzień dobry :-)
JJ ja też kanapeczki z serkiem i ogórkiem dziś :-)
Gosia dobrze że wszystko w porządku

A ja wczoraj sobie leżałam, a w brzuchu ........ MOTYLEK LATAŁ
clap.gif
. Już kilka dni temu czułam pierwszy ruch, ale był tylko taki pojedynczy. A wczoraj to prawdziwe szaleństwo było
509.gif
509.gif

Dzień dobry :-)
JJ ja też kanapeczki z serkiem i ogórkiem dziś :-)
Gosia dobrze że wszystko w porządku

A ja wczoraj sobie leżałam, a w brzuchu ........ MOTYLEK LATAŁ
clap.gif
. Już kilka dni temu czułam pierwszy ruch, ale był tylko taki pojedynczy. A wczoraj to prawdziwe szaleństwo było
509.gif
509.gif

Kochana ale rewelacja super to musiało być uczucie :)

Witam sie dziewczny dziekuje za slowa otuchy to dla mnie duzo;-)
Ewa nie stresuj sie na pewno wsyztsko bedzie ok a noc szybko minie i bedzie i dziecko wroci do Ciebie;-)
Gosia ciesze sie ze wsyztsko w porzadku:-)
Oli zazdroszcze ja juz bym chciala poczuc te motylki ale przy moim tluszczu to chyba sobie poczekam:p
Ja dzis zjadlam tosty z nutella i ciepla herbatka z cytrynka:-) dzis dalszy ciag remontu pokoiku dla naszego dzieciaczka ...do pozniej mlego dzionka wszystkimpapa.gif

Ciekawe kiedy ja poczuje cos w brzusiu???
Odpoczywam dziewczyny - bez obaw... dzidzia najwazniejsza jest....
Leze sobie i patrze tylko na te paprochy na podlodze, ktore musze odkurzyc a nie chce mi sie...
u mnie tez dzis sloneczko wiec pojde sobie pozniej na spacerek...

yggghhh napisałam sie i mi sie skasowało :(
jeszcze raz:

Gosiu- odpoczywaj duzo:) Ciesze sie ze palmienia juz ustapiły :)
Oli.B- ale ci zazdroszcze tych motylków...z tego co pamietam jestes tez z tych wciaz plaskich na brzuchu...myslisz ze motylki sa spowodowane tym ze malenstwo jest blizej scianek brzuszka i sie szybciej czuje ?? Oby :)
Mnie mama dziś pocieszyła ze skoro poczatek ciązy mam idetyczny jak ona miała to i brzuch pewnie mi wyskoczy tak jak jej czyli ok 5-6 miesiaca:/ Choc móglby sie juz troche zaokraglic....z drugiej strony dobrze by bylo gdybym nie tylko skłonnosci do przebiegu ciazy odziedziczyla ale i porod bo moja mama rodziła szybko i sprawnie :)

Mnie dziś znowu głowa boli:/ To moja główna przypadłosc ciazowa:/
Przede mna weekend z egzaminami na uczelni a od poniedziałku 3 dni wolnego- jedziemy do SPA pod Kraków :)

ja w pierwszej poczułam w 16 tyg., Devi ważę 42 kg jestem bardzo szczuplutka i pewnie dlatego,o sama się dziwiłam że tak wcześnie tym razem.
W pierwszej ciąży widziałam pod koniec przez brzuch rączki, pięte, główkę taka jestem chuda
też prościej mi wyczuć, bo już wiem jak to jest :-)

sagunia ale ci zazdroszczę tego pokoiku, ja nie mam co urządzać po prostu Pitra do innego łóżeczka przetransportuje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oli remont i urzadzanie fajne tylko te sprzatanie tego syfu beh:pale sie przezyje;-)
devi spa ahh moje marzenie....

Do góry