reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia jak masz gina w porządku, to lepiej jego poproś o przedłużenie L4 jeszcze na dwa tygodnie, powiedz to co tu napisałaś, że nie czujesz się na siłach wracać, że jeszcze źle się czujesz, masz mdłości i takie tam... Co do lekarzy ogólnych to wszystko zależy jednak od tego na kogo trafisz, zresztą z ginami jest podobnie. Jak Ci zależy to warto podkoloryzować własne objawy...tak na wszelki wypadek

Dzięki Tonya. Właśnie idę do innego ginekologa tym razem,bo ma o wiele lepszy sprzęt i wydawała mi się bardziej konkretna,ale nie wiem jaki ma stosunek do wypisywania zwolnień. Ściemniać kiedyś umiałam jak byłam młoda,więc może i teraz troszkę pokoloryzuję. Dziękuję :*

reklama
Witam dziewczynki paczkowo-walentynkowo ..:-)

u nas dzisiaj tez paczus..tyle ze angielski wiec to nie to samo .:-( pogoda taka sobie,niby nawet cieplo,ale sloneczka brak.
w srode wizytka,juz niemoge sie doczekac,sama jestem ciekawa czy u nas dziewuszka,czy chlopczyk..

na poduche 'rogala' sie zdecydowalam,dziewczyny zachwalaja wiec czemu nie sprobowac:-)
lece zobaczyc co tam na obiadek ..:-)

rybkaaa paluchy zacisniete.

Zapomniałam wam napisać ,że w ciągu 2 tyg.przytyłam prawie 2 kg.:szok: a od początku ciąży to 3 na plusie wkońcu się ruszyło,chociaż pielęgniarka która mnie waży i mierzy ciśnienie powiedziała,że za dużo przytyłam-a ja do niej ,że jakby pani siedziała w domu i nic nie robiła to też byłby taki efekt.Teraz ważę 57,800 kg.:-)

Witam poniedziałkowo :-)
Widzę, że pączusie królują ostatnio, ale dzisiaj dziewczyny Walentynki, a nie tłusty czwartek ;-):-D Co nie zmienia faktu, że smaka mi zrobiłyście, oj zrobiłyście ;-)
Tyle u Was słonka to prześlijcie mi go troszkę, bo u mnie go brak i tak ponuro za oknem:-(
rybkaaa powodzenia dzisiaj

LANA - ja zawsze chudzina byłam ale przed ciążą leczyłam się hormonalnie i przytyłam kilka kg. A teraz od samego początku na sterydach jestem więc mój lekarz mnie pocieszył i powiedział że życzy mi abym przytyła tylko 20kg ale nic to mój M obiecał mi operację odsysania tłuszczu po :))))))))))))

LANA- nie ma tak dobrze, musisz w koncu dogonic reszte ciezrowke z kilogamami na plus :D

Zjadłam paczka, nie mogłam juz wytrzymac przez Was i pobiegłam do sklepu :) Ale mi dobrze :)

Kochane dziewczynki - w niedzielę mam chrzest i mój M będzie chrzestnym chłopaczka i nie mam pojęcia co kupić a nie chcę dać pieniędzy :)

reklama
w aparcie sa ładne srebne łyzeczki lub smoczki do którego sie zbiera ząbki. Albo standradowo jakis medalik, biblia dla dzieci

Do góry