Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja rzadko, ale jem ser typu velbon, niby nie można, ale mam koleżankę która urodziła dwoje dzieci we Włoszech i tam się je te sery w ciąży normalnie. Za to strasznie mam ochotę na takie carpaccio z polędwicy wołowej, mniam a tu nic z tego
devi na pewno najlepsza :-). Kochana ale to wszystko w jakiś sposób jest chyba wędzone, a carpaccio to zupełnie surowe mięso wołowe. Szynkę parmeńską jem bardzo często w mojej ukochanej pizzy :-) i colę piję. Także ze mnie to dopiero matkaOli.B- to tego tez nie można...spoko od weekendu codzinnie jem kanapeczke z karkóweczka typu szynka parmenska ;?
Krewetki tez jadam....
Co ze mnie za matka :?![]()

Moze i jest jakos wedzone choc na opakowaniu jest napisane karkówa surowa...a nie wazne opakowanie juz sie konczydevi na pewno najlepsza :-). Kochana ale to wszystko w jakiś sposób jest chyba wędzone, a carpaccio to zupełnie surowe mięso wołowe. Szynkę parmeńską jem bardzo często w mojej ukochanej pizzy :-) i colę piję. Także ze mnie to dopiero matka
Bierzesz Femibion+DHA, ja Femibion Natal Classic...moze powinnam zmienić?? nie moge sie połapac w tych witaminkach :?Ja z witaminek łykam Femibion+DHA: