Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dołączam do Was SierpniowkiMam na imię Karolina i jestem z Gdyni. Termin mamy na 28 sierpnia
W następny poniedziałek idę na badania prenatalne nieinwazyjne. Czy któraś z Was już była? Zastanawiam się czy jest to USG dopochwowe czy już jazda po brzuszku.
czesc!!!! bardzo goraco cie witam bo wreszcie dolaczyl ktos z gdyni i na dodatek moja imienniczka:-) ja mam termin na 25 sierpnia - moze spotkamy sie w szpitalu hehe
co do badan prenatalnych - ja bede o nich rozmawiac z lekarzem na najblizszej wizycie
A gdzie planujesz rodzić? Ja w Wejherowie, prowadzi mnie tam dr Wajlonis. Ide do niego teraz w czwartek na kontrolę, a w poniedziałek na prenatalne do dr Preisa. Kazał mi przyjść w 13tc. Wg opinii lekarzy jest jednym z lepszych, opowiem jak było po wizycie :-)