reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

HALLO A CO TO ZA OKNEM ??????????
ranting.gif
Gdzie ta wiosna ???

reklama
Devi no co na ta sucha skórę?:)
mnie jeszcze póki co razi slonko w pracy, ale pewnie niedługo będę miała za oknem to samo!

Devi ja się zastanawiałam już czy jakiegoś uczulenia nie dostałam bo każdy dzień zaczynam od kataru i kichania, a potem przechodzi, ale wczoraj wyczytałam w gazecie, że jednym z objawów zaburzeń hormonalnych w ciąży może być katar, więc może to od tego....

No sypie u mnie od rana i już białą ulicę mam za oknem...wiosna chyba we Wrocku siedzi ;-)
Tonya- tylko ze ja nie mam kataru:/ ale widze ze Maua tez ma taki problem:) a wiosna zawsze jest pierwsza we Wrocławiu:)

Cześć Dziewczyny!!!:)
Tez zastanawiam się nad ta poducha, my na szczęście mamy wielkie łóżko wiec myśle,ze nie będzie problemu, ale na razie nie narzekam na spanie, raz w nocy budze się na siusiu :)
Coś chciałam napisać, ale ja mam w ciąży skleroze , z reszta bez ciąży tez, także nie mam sieci tłumaczyć ;) aa już wiem!
Poradzcie coś! Mam taką suchą skórę na twarzy!!!! I rączki takie suche! Wszystko smaruje,a i tak dalej sucha skóra! Znacie jakiś dobry krem do twarzy???
Miłego dzionka!
Monila wracaj!nikt nie pisze o paczkach!no jak to tak?:p

formuła norweska jak dla mnie najlepsza ..do bardzo suchej skóry...wiem napewno ze jest do ciała do rąk(super) do twarzy wydaje mi sie na 80%ze tez....nie jest tłusty i cięzki szybko sie wchłania...;)

Tonya-co do wysyłki internetowej to ten sklep jej nie prowadzi mają tylko reklame w internecie i nic po za tym.
Co do pogody to u mnie zimno ale na szczęście śniegu NIET:-)
Może jakąś petycję do góry napiszemy aby wiosna już przyszła:-D-bo ja strasznie spragniona słoneczka:-D

reklama
Do góry