reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Hahaha no tak myślałam Oli, że tego tematu nie przepuścisz :-)
Tonya
Zadowolona z życia :)
a85 a może jakieś maseczki nawilżające rób np. z dodatkiem oliwy z oliwek, jak kremy tak słabo działają...
Tonya- tylko ze ja nie mam kataru:/ ale widze ze Maua tez ma taki problemDevi ja się zastanawiałam już czy jakiegoś uczulenia nie dostałam bo każdy dzień zaczynam od kataru i kichania, a potem przechodzi, ale wczoraj wyczytałam w gazecie, że jednym z objawów zaburzeń hormonalnych w ciąży może być katar, więc może to od tego....
No sypie u mnie od rana i już białą ulicę mam za oknem...wiosna chyba we Wrocku siedzi ;-)
Oli.B
Fanka BB :)
Cholera tyle pracy wkładam w ten zielony, kolor nadziei, a tu nicHahaha no tak myślałam Oli, że tego tematu nie przepuścisz :-)

Dali
Cześć Dziewczyny!!!
Tez zastanawiam się nad ta poducha, my na szczęście mamy wielkie łóżko wiec myśle,ze nie będzie problemu, ale na razie nie narzekam na spanie, raz w nocy budze się na siusiu
Coś chciałam napisać, ale ja mam w ciąży skleroze , z reszta bez ciąży tez, także nie mam sieci tłumaczyćaa już wiem!
Poradzcie coś! Mam taką suchą skórę na twarzy!!!! I rączki takie suche! Wszystko smaruje,a i tak dalej sucha skóra! Znacie jakiś dobry krem do twarzy???
Miłego dzionka!
Monila wracaj!nikt nie pisze o paczkach!no jak to tak?![]()
formuła norweska jak dla mnie najlepsza ..do bardzo suchej skóry...wiem napewno ze jest do ciała do rąk(super) do twarzy wydaje mi sie na 80%ze tez....nie jest tłusty i cięzki szybko sie wchłania...
T
taycia
Gość
Swędzący brzuch na pewno nie jest przyjemny, mnie natomiast swędzą piersi i też to śmiesznie wygląda jak jestem w miejscu publicznym i już nie mogę wytrzymać i próbuję się jakoś podrapać tak żeby nikt się nie zorientował ;-)
Oj tak, mnie też :-):-):-)
LANA
Tonya-co do wysyłki internetowej to ten sklep jej nie prowadzi mają tylko reklame w internecie i nic po za tym.
Co do pogody to u mnie zimno ale na szczęście śniegu NIET:-)
Może jakąś petycję do góry napiszemy aby wiosna już przyszła
-bo ja strasznie spragniona słoneczka
Co do pogody to u mnie zimno ale na szczęście śniegu NIET:-)
Może jakąś petycję do góry napiszemy aby wiosna już przyszła

reklama
biedroneczka1980
Witam
Za oknem rzeczywiscie paskudno, gdzie ta wiosna, ja chce wiosne i wreszcie ciepło

Za oknem rzeczywiscie paskudno, gdzie ta wiosna, ja chce wiosne i wreszcie ciepło