Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tonya- tylko ze ja nie mam kataru:/ ale widze ze Maua tez ma taki problemDevi ja się zastanawiałam już czy jakiegoś uczulenia nie dostałam bo każdy dzień zaczynam od kataru i kichania, a potem przechodzi, ale wczoraj wyczytałam w gazecie, że jednym z objawów zaburzeń hormonalnych w ciąży może być katar, więc może to od tego....
No sypie u mnie od rana i już białą ulicę mam za oknem...wiosna chyba we Wrocku siedzi ;-)
Cholera tyle pracy wkładam w ten zielony, kolor nadziei, a tu nicHahaha no tak myślałam Oli, że tego tematu nie przepuścisz :-)
Cześć Dziewczyny!!!
Tez zastanawiam się nad ta poducha, my na szczęście mamy wielkie łóżko wiec myśle,ze nie będzie problemu, ale na razie nie narzekam na spanie, raz w nocy budze się na siusiu
Coś chciałam napisać, ale ja mam w ciąży skleroze , z reszta bez ciąży tez, także nie mam sieci tłumaczyćaa już wiem!
Poradzcie coś! Mam taką suchą skórę na twarzy!!!! I rączki takie suche! Wszystko smaruje,a i tak dalej sucha skóra! Znacie jakiś dobry krem do twarzy???
Miłego dzionka!
Monila wracaj!nikt nie pisze o paczkach!no jak to tak?![]()
Swędzący brzuch na pewno nie jest przyjemny, mnie natomiast swędzą piersi i też to śmiesznie wygląda jak jestem w miejscu publicznym i już nie mogę wytrzymać i próbuję się jakoś podrapać tak żeby nikt się nie zorientował ;-)