reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć dziewczyny :)

Kurcze nie byłó mni przez wekkend i jak weszłąm to totalny szok !!!!! Rozpisałyście się ze ciżko mi było to ogarnąc. Miałal aktywny wekkend. W sobote zakupy mikołajmowe a wczoraj byliśmi z mezem u jego chrześniaka :) Nie miałam jak zajrzeć :(...

Witam nowe dziewczyny :):) !!!!! i z całego serducha GRATULUJE !!! :)

Widze ze ja mam najpózniej wizyty u lekarza... Bo 21 i to bez USG :(:( chyba umre ze strachu... Mysl sie spróbowac dostac do ginka (polaka) (bo w Norwegii mieszkam - dla tych co nie wiedza ;) ) i on juz USG zrobi i moze bede spokojniej spala :)
Mam nadzieje ze dotrzemy wszystkie do konca :):) ardzo mym tygo chciala !!!!!!!! Tak czekamy na te Nasze dzidzie !!!!

Widzialam ze pisaliscie o imionach :). Mi z męzem za pierwszym razem myslelismy o Tomku, Sebastianie, ( mi sie podoba Mareczek - za to mezowi nie bardzo ...) Julcia, Alicja :) Ja jestem Karolina :)

sagaa31 jak milo ze zauwazylas ze mnie nie ma ;) ...

Odezwe się jeszcze ide troche mieszkanko ogarnac i siebie !!!! :) Pozdrawiam Was !!!!

No Nadzieja jesteś usprawiedliwiona:) hehe :) Nom nieważne że późno ważnie że przed świętami będą spokojniejsze na pewno:-)
Mama mnie juz chyba za bardzo muli na spanie po tym kakale msakra a gdzie tam 17;/
zrobiłam te badanie na toxo...jutro wynik troche sie boje ale w srodku wiem ze jakos wszstko bedzie ok:)

NADZIEJA- cześc ,Norwegia mowisz-no to mam nadzieje,ze sie dostaniesz do gina-Polaka i bedziesz miala usg-&&&&&& zaciskam za to!!
a na blędy nie patrz-nie ma tu żadnej polonistki a każdemu sie zdarzy byka strzelic-tak wieć spoko-loko :))))

SAGAA- na pewno wyniki bedą si!!a Ty bedziesz spokojniejsza!

ja zauwazylam ,ze od kilku dni mam takie fioletowe sutki-cala pierś jasna,otoczka jasnobrazowa a sutek fioletowy ale nie bolą piersi,nie sa wrażliwe i nie urosly...

Jasne że przed Toba mnie tak mocno własnie bola od ok tygodnia wczesniej mniej bolały i nie byly tak delikatne:) a ja dalej siedze w pracy sis mnie odwiedziła i odliczam do 17:) Syn pewno zadowolony bo dziś MIKOŁAJKI:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry