Oli.B
Fanka BB :)
no ja niby je myłam na początku stycznia, ale deszcz padał, śnieg i już są brudne jak choleraOli.b ja tez czekam aż się ciepłu zrobi i zaraz biorę się za okna bo już patrzeć na nie nie moge![]()
. Tylko tak wolo mi wszystko teraz idzie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ja niby je myłam na początku stycznia, ale deszcz padał, śnieg i już są brudne jak choleraOli.b ja tez czekam aż się ciepłu zrobi i zaraz biorę się za okna bo już patrzeć na nie nie moge![]()
. Tylko tak wolo mi wszystko teraz idzie 
no a ja juz patrzec przez nie nie mogeOli.b ja tez czekam aż się ciepłu zrobi i zaraz biorę się za okna bo już patrzeć na nie nie moge![]()
bo nie widac prawie takie zapackane - nie mam choroby okiennej i ostatnio mylam chyba w pazdzierniku??gosia ja mam w 4 pokojowym mieszkaniu 7 okieni to w dodatku wszystkie dachowe
hihi raczej zawsze udawało mi się je umyc w jednym dniu... ale teraz to chyba raczej nie ebde sie spieszyc.. no i na krzesle juz nie stane zeby je myc bo juz raz wywaliłam sie razem z krzesłem.. hih
teraz to jedynie drabinka
![]()
ale wam tych wizyt zazdroszcze - tez bym sobie poszla - a dopiero mam wizyte 8 marca....szuszu 16.40![]()