• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mam *spam* :)
lekarz potwierdził, że mogę fervex.. a ja się boje, ale mysle ze mnie rozumiecie.
boli mnie gardło, mam tantum verde
katar mnie męczy- mam wodę morską, ale juz szczypie po uzyciu
i ogólnie jestem jak z waty, wełbie mi chlupocze ;) znacie to uczucie..

reklama
mal-gosia ja mam wizytę we wtorek i już od 2 dni schizuje...i martwię się czy wszytko wporzadku z maleństwem ;)ale tak sobie mysle ze przeciez teraz to musi byc nic tylko dobrze.. same dobre wiadomości juz do końca muszą buc i pewnie będą;)

Rozumiem tez bym sie bala :( strasznie cie wzielo bidulko. Moze biedroneczka sie wypowie czy wiekszym ryzykiem jest infekcja czy leki. Bo juz sama nie wiem. Jak mialam zapalenie oskrzeli kazali bezwzglednie antybiotyk bo za duze ryzyko. Trzymaj sie

Mi lekarz powiedział że jeśli w tydzień nie uda mi się domowymi sposobami wyleczyć to trzeba sprawdzić czy nie jest to bakt zapalenie a jeśli tak to antybiotyk. Jak dla mnie 2 tyg na Fervexie to nawet dla kogoś kto nie jest w ciąży jest trochę zbyt długo.

Monila- też sobie tak mówię że tym razem musi być wszystko ok :-)

Czesc dziewczyny

Widze że przed wizytami juz sie denerwujecie...
Ja mam to samo.... w Poniedzialek mam wizyte a juz sie schizuje czy wszystko jest ok...
Dzis mi sie sniło że okazało się na usg że będzie dziewczynka! Ależ byłam zszokowana, bo ja mam tak silne przeczucie na chłopca....

buziaki

Marcelina, lekarzem nie jestem, ale mój gin jak byłam chora to zabraniał mi brać Gripexów, Fervexów itd. Ja bym nie brała..i to jeszcze 2 tygodnie. Zwłaszcza że to leczy tylko objawy..Mi się wydaje, że u Ciebie to antybiotyk by się przydał, bolało Cię ucho itd ..Apap na zbicie temperatury jeśli jest. A tak to domowe sposoby. Zdrowiej nam szybko:-)
Dziewczynki, ja też się bałam wizyty bardzo, ale okazało się że wszystko jest dobrze, dlatego nie stresujcie się;-)

mal-gosia rzeczywiscie tydzien pełen wrażeń bedzie :))
rybkaaa to sie jeszcze naczekasz :) ja mam nadzieje ze ladnie rozłozy nóżki teraz w poniedziałek i pokaze co tam ma :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry