Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak dla mnie 2 tyg na Fervexie to nawet dla kogoś kto nie jest w ciąży jest trochę zbyt długo.
dziewczynki jestem trup..tak mnie rozłożyło.
Piszę z łózka, do pracy nie poszłam.
Mój gin mówi, że jeszcze przez 2 tyg takie leki jak gripex, fervex mogę brac ale ja sama nie wiem.. w sumie, chyba wie co mowi nie?

co lekarz to opinia.
W sumie to dziwne, że są takie niespójności co do tego co można stosować a czego nie.
najważniejsze żebyś zbyt długo nie miała wysokiej temp. bo to jest najgorsze dla maleństwa. I jeśli masz bakt. zapalenie to ani gripex ani fervex nie pomoże.
Mam nadzieję że uda Ci sie zwalczyć to paskudne chorubsko domowymi sposobami mi pomogło ( dużo cytryny, miód, wapno, paracetamol, no i parówki majeranek +soda oczyszczona) dużo zdrówka życzę
Marcelinaa-współczuję Ci kochana :-( ,zdrowiej szybko i bardzo o sieie dbaj.Jeśli chodzi o leki typu fervex czy gripex to z tego co się orientuję to nie powinno się brać w ciąży ,a antybiotyk to są takie ,które można brać np. wziewny bioparox tyle ,że on jest chyba taki bardziej miejscowy.Najlepiej abyś poszła do dobrego lekarza ogólnego i powiedziała,że jesteś w ciąży i niech Ci przepisze coś skutecznego ale jednocześnie bezpiecznego dla dzidzi. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka![]()