• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć !

Trzymam kciuki za wizyty Gabrinia i Rybkaa .. oby dzieci pokazały jakiej są płci i żeby oczywiście były zdrowe :-)
Oli - mi też się zwymiotowało tydzień temu,ale gdzieś czytałam,że jeśli to nie jest DZIEŃ W DZIEŃ to nie warto się przejmować. Jeśli wymioty występują częściej to trzeba skontaktować się z lekarzem i znaleźć przyczynę .
Marcelinaa - wczoraj wyszukałam na necie o tych kuciach serca i podobno to nerwobóle... :/

A mnie wczoraj znowu tak kuło w prawym podbrzuszu..chyba z 10 razy z przerwami co kilka minut. Wy też tak macie? ja już zaczynam się nieźle schizować..... :-(:-(

Podobnie jak A85 lecę do Urzędu Skarbowego i do socjalnego zanieść tą formę na zasiłek chorobowy,więc odezwę się później.
Miłego dnia Kobiet :-)

reklama
Witam kobietki;)

Trzymam kciuki za Wasze wizyty, może któraś przyniesie babeczkę;)

taycia ja pytałam wczoraj lekarza o te bóle i powiedział, że to całkiem normalne. Uspokoiłam się trochę. A może jak odczuwasz je tak intensywnie to weź no-spa. Powinna pomóc.

Jeśli chodzi o jacuzzi to słyszałam, żę lepiej nie korzystać ze względu na wyższą temepraturę wody. Nasze maleństwo i tak ma temp. wyższą o jeden stopień od naszej. Z tego samego powodu niewskazane są też kąpiele w gorącej wodzie. No i bakterie tak jak dziewczyny napisały.

U mnie piękna pogoda, niedługo idę na miasto parę sklepów odwiedzić i oczywiście ten z wózkami:-D

Mój mężuś wpadł dziś rano do domku po służbie z dwoma pękami tulipanków jeden wręczył mi różowo-zółte a drugi pęk dostała córa -czerwone :-).
Piękne są tulisie -od razu widzę wiosne :-)
Jacuzzi-nie polecane podobno w ciąży również z powodu wibracji-chodzi o te wibrujące bąbelki,które mogą wywołac skurcze-tak słyszałam.

Ostatnia edycja:
Witam się po drugim śniadanku :-)
Znowu cudnie słoneczko świeci, tak się do niego przyzwyczaiłam, że jak się ta pogoda skończy to chyba się nad Morze Śródziemne wyprowadzę...

Hejka!

U mnie dzisiaj ciepło,ale bez słoneczka.
Czy Was też serce kuje? jejku, tak mnie bolało dzisiaj w nocy,że nie wiedziałam jak mam się ułożyć i to samo dzisiaj rano. Jejku, mi ciągle coś dolega!!! no babcia ze mnie :-D:-D
cokies- powodzenia na wizycie!
a85 - obyście załatwili coś w tym urzędzie
Oli.B - szalona :-)

Taycia może kłuje dlatego, że nam się serce w ciąży powiększa nawet do 50%...ze względu na zwiększoną ilość krwi

Agu_la gratuluję chłopczyka i udanej wizyty!

Karolaola dla Ciebie też gratulacje! Oby nastepnym razem płec była widoczna :-)

Oli jak się teraz czujesz? Też mi się zdarzyło w zeszłym tygodniu pawia wieczorem zaliczyć, ale może to faktycznie jakiś wirus Cię męczy skoro synuś chory...zadzwoń do gina, żeby się nie zamartwiać. Może choć na jutro się dostaniesz jak dziś nie ma jak...

a85 super data na ślub i to jak szybko się Wam udało załatwić mi imponuje :-) Oby to był naprawdę szczęśliwy dzień!

lenka5 mi lekarz powiedział,że mogę chodzić. Nie mówił o żadnych przeciwwskazaniach lub co można a czego nie. Ja to pewnie i tak padnę po 20 min bo od listopada się nie ruszałam więc kondycja nie bardzo.
Z tego co wiem to nie wolno chodzić do jacuzzi ale nie wiem dlaczego:(

Jacuzzi niewskazane jest ze względu na bakterie, o których dziewczyny już pisały oraz ze względu na podwyższoną temperaturę wody, co też nie jest dla nas dobre...

Dziewczyny pięknego DNIA KOBIET Wam życzę!

czesc kobitki
czoraj jak pisalam ze czekam na meza ze dluzej w pracy chyba, okazalo sie ze poszedl po pracy na piwko z kumplem,
ale jak wrocil do domu to dostalam 3 ladne rozyczki -w wigilie Dnia Kobiet hehe
dzis mialam jechac do mamy wiec wczoraj dostalam :-), ale do mamy pojade jutro rano, avon nie ucieknie
ja juz dzis umylam lodowke, miejmy nadzieje ze o to jej chodzilo a nie ze chce przejsc na emeryture
pozdrawiam

OLI lepiej zadzwon do lekarza, tak dla spokoju. ale moze byc jak ktoras z dziewczyn pisala ze to jaks odmiana wirusu, nie zawsze musi byc jelitowka w pelnym wydaniu, tylko jakas lzejsza forma...ale lepieh´j zapytac, skonsultowac... zdrowka zycze!

BABENCJE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ W NASZYM DNIU!

bylam na kawce z przyjaciolami, a potem wyruszylam do centrum handlowego, wozek zaden mi nie podpasowal, przymierzylam pare spodni ciazowych, ale albo jeszcze za duze albo juz za male, dla malenstwa tez nic nie kupilam bo czekam na koniec kwietnia jak bede wiedziec na 99% ze chlopak, w koncu kupilam w hm sukieneczke i kapelusik i torebeczke dla corci na lato he he, bo taki sliczny kolorek dla niej...

RYBKA kciuki beda jutro zacisniete!

Rybka - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Wszystkim sierpniowkom duzo usmiechu w naszym dniu :)
Gratuluje udanych wizyt!
Ja juz dzis zaliczylam dentyste (ble) a pozniej okulista. Szafa dla Niko i Nadii juz zakupiona przyjdzie w poniedzialek i jak wrocimy od tesciow robimy przemeblowanie. Przydlaby sie remont ale nie ma kto go zrobic:baffled:
Buziaki :)

hej babeczki!!!

Wszystkiego Najnajlepszego w Dniu Kobiet!!!

Zyczę udanych wizyt i poznania płci!!

ja co do fakt kolejnego synka juz się oswoiłam i najważniejsze niech będzie zdrowe a reszta się jakoś poukłada a mamci sentyment do dziewczynki kiedyś minie:-)
Widocznie sierpień 2011 to miesiąc chłopaczków:-D i oby wszystkie wyrosły na cudownych facetów a dziewczynki na wspaniałe kobiety!!!

a ja chyba musze z młodym do lekarza się udać aby dała nam skierowanie na rtg bo bidula drugi tydzień mi kuleje i nie wiemy od czego:-( ani nie ma obtartej ani spuchnietej nózki a z dnia na dzień coraz gorzej mu się chodzi - bidulek mój!!! jak go zobaczyłam teraz przez okno z pracy jak wraca z babcia z przedszkola i kuśtyka na tę jedną nózkę to az mi łzy w oczach stanęły:-( tylko jak tu zorganizować to rtg- ja przecież z nim nie wejde do gabinetu a samego go nie puszcze a P. z nami też nie pojedzie bo nie dostanie wolnego do południa... :wściekła/y:
a85 gratuluje złatwienia spraw i daty na 26.03 - my mamy miesiac później 24.04 i już mamy prawie załatwione wszystko- urzędy, księdza, sale (która u nas ma obleganie i rezerwacje rok naprzód udało się załatwić akurat mieli wolna:-)) foto umówione jeszcze tylko obrączki zamówić, kupić ubrania i reszte i będzie git choć chciałabym mieć już to za sobą i spokojnie pójść na L4 i czekać na koncówkę sierpnia...

Oli.B ty dzwoń do lekarza niech cię przyjmie i uspokoi ze wszystko jest ok...
dobra uciekam pracować papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry