• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cokies u mnie na początku tez nie bardoz miałam ochote na seks bo mdłości mnie męczyły.. ale teraz to mogłabym cały czas:zawstydzona/y: :-) haha ale niestety moj mężuś nie wyrabia:-)

reklama
Hej!

No i po wizycie :-)

Kocham rybki i mogę je jeść i jeść

Sex chce mi się bardziej niż wcześniej

Byłam w pracy i każdy się dziwił,że w ogóle ciąży nie widać ( bo rzeczywiście przytyłam tylko kg),a mam ogromny apetyt... nie wiem czemu tak :-)
No nic... pozdrawiam Was serdecznie :-)

A tu lejee deszcz,cieplo jest ale co chwile pada,przestaje i znowu :/ takze dzisiaj siedzimy w domku .

Co do rybek to jak najbardziej tak :-) zreszta mnie od niczego tak naprawde nie odrzuca,moge jesc wsioo .:tak:
No a z sexem to podobnie jak u Oli brak checi..i to od poczatku ciazy.

Ja dzisiaj ziemniaczki, jajeczko sadzone i szpinak:-) jestem mięsożercą i warzywożercą, ale ostatnio jak wchodzę do mięsnego to nic nie jestem w stanie kupić...mój mąż nie jest szczęśliwy...jutro się przemogę, ale ostatnio jak piekłam mu karczek to mało nie umarłam:szok:

Moja waga ciągle w górę...+4,5, brzuchol rośnie - zaraz zaprezentuję w odpowiednim dziale.

Kobietka na fitnessie mnie oświeciła, że to nie kość ogonowa boli tylko są to początki bólu krzyżowo-lędźwiowej części kręgosłupa, typowe w ciąży i miarę wzrostu gabarytów brzuszka, ból będzie niestety wędrował wyżej...

a to dziwne, bo mnie boli ale zależy jak siedzę a nie cały czas :confused:

ja na sex nie mam w ogóle ochoty :-(

ja też nie zauważyłam specjalnej zmiany, niby jest lepiej, ale żebym się jakoś specjalnie rzucała........

W ogóle śmiać mi się dziś chciało, bo smarowałam sobie 52 raz usta czytając BB i naglę patrzę jak ktoś pisze, czy to normalne, że ma ciągle spierzchnięte :-D:-D

Kochane pomóżcie, nie czytam Was w stecz, bo D. na kompa chce, ale tylko proszę o wyjaśnienie, bo odebrałam wyniki krwi i 3 pozycje mam za niskie:

HCT 0,33 norma 0,36-0,46
HGB 7,2 norma 7,4-9,9
PDW 8,2 norma 11,5-14,5

o ile dwa pierwsze rozumiem o tyle nie wiem czym grozi niedobór osatatniego? Mam się martwić?

Nadrobię Was później ;)

karolaola nie pomogę niestety :-(

No to po konsultacji. Gardło nadal czerwone, nadal angina :-(, antybiotyk jeszcze przez 4 dni :-(. Nie można zmienić na zastrzyk, bo jest tylko dożylny i można go tylko w szpitalu podać. No to weekend w domu.

Miłego weekendu gwiazdeczki, uciekam pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry