• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć Dziewczyny!
Ja też spać nie mogę, wstałam już o 7 i od rana allegro :)
Zaczynam dzisiaj szukanie sukienki, jutro juz musze cos kupic :) mam nadzieje, ze bedzie wybor i ze w jakas sukieneczke sie zmieszcze :)))

no tak nastała weekendowa cisza..:-) jeszcze przy tej pogodzie to sie nie dziwie bo pewnie wszystkie teraz sprzątają ..zeby potem mieć wolny czas.:-) to ja tez ide ogarnąć mieszkanie...:-)

Monila-masz rację słonko takieśliczne że od razu wene złapałam na porządki, pomyłam okna firanki się piorą, pranie zrobione i na balkonie wywieszone yhhh i już mnie kręgosłup boli..
a jeszcze w planach kwiatki przesadzić i ciasto zrobić... prześlijcie mi trochę siły...

cokies, niech moc będzie z Tobą :-)
Ja już po spacerku i zaraz biorę się za porządki. Następnie gimnastyka i gotowanie. Jestem we wspaniałej formie, nic mi nie dolega, nic nie boli- jestem przeszczęśliwa :-)
Mam nadzieję, że w tym szale porządkowym znajdziecie czas aby coś skrobnąć? Buziaki i uściski dla Was kochane!

Witajcie mamuśki!

Pogoda się zrobiła to i humor u każdej inny;) ja też w trakcie sprzątania, ale okien mam za dużo, a więc w tygodniu się za nie wezmę!

Marzą mi się zakupy:tak: spodnie za 39 zł- super okazja, ja kupiłam po promocji, ale za 79 a za jeszcze jednymi muszę się rozejrzeć. Może dziś gdzieś się wybiorę;)

Idę zrobić kawkę i dalej do porządków...

Nie napracujcie się;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry