• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dziń doberek:)

jescze raz życzę udanych wizyt dzisiejszych:)

a ja tylko sie nie śmiejcie ale od wczoraj mam faze na lata 90-te chodzi mi o muzyke, na youtube szukam i sobie przypominam młodzieńcze lata ale fajowo:):):):)

reklama
wiesz co..jestem w pracy, więc Ci teraz nie powiem, popołudniu oki ? - jedna jest naprawdę super, cała ciaża , dolegliwości, tydzień po tygodniu,ale nie tak jak na www- w książce jest to dużo lepiej i bardziej wyczerpująco opisane- np. te nasze katary Oli.

Postanowiłam poprzepisywać te wszystkie fajne fragmenty- to jak wrócę z pracy, jakoś po 18 tej :-)

Witam sie i ja;) dzis nieco później .. dlatego bo mężuś ma wolne dziś i byliśmy z rana na szybkich zakupach ...:) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty..;) no i miłego dnia dziewczyny;)

Witam po śniadanku :)
Ja dzis do pracy nie poszłam i wyleguje siew łóżeczku :) Zjdałam na śniadanko pyszna bułeczke z żótym serkiem, pomidorkiem i szczypirkiem maniam mnaim :)

Z książek ja mam tylko: Cieżarówka prze 9miesiecy, ksiażka fajan szczególnie dla P. co tydzien siada i czyta co własnie sie dzieje z maluchem. Mi poki co wystarcz internet. Bardziej zastawnaim sie nad jakas ksiazka o wychowaniu dzieci do 12m. Czyli jak karmic, kapac, kiedy wprowadzac kolejne produkty,jak ustalic rytm dnia....

Kurcze, dawno mnie nie było, chyba za dużo napisałyście więc czytać mi sie nie chce...

U nas jest tak piękna pogoda, że nawet komputera się nie chce włączyć. Teraz w słoneczku jest 27 stopni... A ja muszę posprzątać... Ale jak przyjdzie z pracy M. to musimy się gdzieś wybrać:) A później jakiś grill albo coś;]

Mojego maluszka coś ostanio nie czuję:( nie wiem czemu... Ale jeszcze troszkę i znowu go zobaczę, w piątek idę do lekarza może w końcu powie mi kto tak sobie grzecznie leży;D
Pozdrawiam dziewczynki! :)

Mam nadzieje dziewczyny,ze u was tak samo piekna pogoda jak u mnie:-)
Zaraz na jakies zakupki,pozniej obiadek,spacerek obowiazkowo..

Karolinkaz u nas pierwszy grill byl wczoraj.. mmm ale sie najadlam karkoweczki.

Zycze udanych wizytek i milego dnia..do wieczorka ;-)

reklama
u mnie słonko pięknie świeci...:-) mieszkanko wietrze..:-) właśnie robię obiadek ... a maleństwo urzęduje w brzuszku az miło:-)

malinowa jak ja ci zazdroszczę tego wczorajszego grila.. mm tez bym zjadła taka kiełbaske z grila albo karkówkę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry