• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Marcelinaa w wątku o ciążowych brzuszkach miałaś wkleić tekst o "depresjach brzuszkowych"- wklej proszę w chwili wolnego czasu, była bym wdzięczna :tak:

hej hej przepraszam, ale wczoraj mnie zmogło a potem Tz nie chciał wpuścić do komputera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzis to wieczorem zrobię, a zaraz wstawię w brzuszkowym temacie typy brzuchów..

Zaraz mnie szlag trafi..w kółko ktoś przychodzi mi do biura i dychra !!!!!!!!
ta nowa którą uczę też coś łapie, cały dzień jej dziś zimno było i ją głowa bolała.. w dupę jeża jak ja mam być zdrowa ?! ?! ?! ?! !?

reklama
hej
juz mam troszke lepszy humorek - mialam dzis maraton po lumpeksach w Gdyni i... mam spodnie ciazowe sztruksy za 18zl i do tego dresiki w kore bez problemu wbuje si enawet w 9 miesiacu
teraz jeszcze wizyta u dermatologa i bedzie eszcze lepiej
musze sie tez chyba wybrac do ginekologa bo od kilku dni brzuch mnie cos bolim luje troche mnie to niepokoi

hej wam .troche sie dzis wystraszylam bo mam pare razy dziennie skurcze brzucha ...znaczy macicy chyba...pare tygodni temu nawet tego nie czulam tylko czasem jak dotykalam to byl twardy bardzo i zaraz odpuszczał...teraz jest tak samo tylko brzuch wiekszy i zaczelam to czuc ..to moze nie ból ale taki lekki skurcz.postaram sie z tym isc do lekarza jutro ale wiecie jak to jest do jutra daleko ...moze wiecie cos na ten temat...moze tez tak macie?

Dali, twardnienie brzucha jest trochę niepokojące na tym etapie ciąży. Moja mama się wczoraj mnie pytała czy mi brzuch twardnieje, mówiła że jak rzadko to nie ma co się stresować, gorzej jak się powtarza..Ja na Twoim miejscu poszłabym jutro do lekarza, tak dla świętego spokoju..

karolap to super, zakupy jednak są zbawiennie i poprawiają humorki- to dobrze! A do dermatologa z czym się wybierasz?
Dziewczyny nie wiem czy Wam pomogę, ale większość z nas odczuwa takie kłucia, pobolewanie itd. może spróbujcie wziąć no-spe. Mi lekarz powiedział, że to jest normalne i nie mam się martwić. Wczoraj miałam tak, że cały dzień czułam brzuch dziś jest lepiej.

Karolaola, ale kłucia a twardnienie brzucha to trochę co innego. Mnie też kuje bardzo, bo macica się rozciąga, a z tego co się orientuje to brzuch twardnieje przy skurczach macicy.

karolap pisała o kłuciu i tak uogólniłam. Co do twardnienia i skurczy nie pomogę, choć tu któraś pisała, że na tym etapie występują jakieś skurcze, ale tyle z tego pamiętam, choć szusz ma rację lepiej być spokojną i udać się do lekarza!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry