reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
powiadają że jak dużo dziewczynek się rodzi to będzie spokojniej i bez wojen - teraz taki burzliwy czas, że przydałoby się...
czy macie jakieś sprawdzone linki do stron gdzie podane są absolutnie wszystkie badania, których można oczekiwać w ciąży?

Dali spokojnie ja juz mam to od 3 tyg i zyje a sama widzisz ze nie jestes sama:) Nawet przed chwila znowu mialam twardy... Ja dokladnie czuje pod pepkiem, macice jak twarda kule wielkosci duuuzego grejfruta. Mam wizyte 21.03 wiec zapytam na pewno i napisze co mi odpowiedzial albo przepisal (mam nadzieje ze nie). Z chinskiego wychodzi chlopiec, zrobilam przed chwila test z nitka:)- kolka 3 razy z rzedu, chcialabym bardzo chlopca ale wszystko przyjme na klate he he

Dali spokojnie ja juz mam to od 3 tyg i zyje a sama widzisz ze nie jestes sama:) Nawet przed chwila znowu mialam twardy... Ja dokladnie czuje pod pepkiem, macice jak twarda kule wielkosci duuuzego grejfruta. Mam wizyte 21.03 wiec zapytam na pewno i napisze co mi odpowiedzial albo przepisal (mam nadzieje ze nie). Z chinskiego wychodzi chlopiec, zrobilam przed chwila test z nitka:)- kolka 3 razy z rzedu, chcialabym bardzo chlopca ale wszystko przyjme na klate he he

dokladnie tak jak napisalas ...cała macice moge wyczuc tylko ja ja nazywam mango teraz troche urosło wiec jest duze mango.ja tez to mam od jakis 3 tyg.ale dopiero teraz zaczelo mnie to niepokoić bo poczułam przy tym taki dziwny ból skurczowy.No ale od tego czasu mialam jeszcze dwa i juz nie bolały.

Mucha nie siada-musze sie dopytac jak tu z prywatnym usg ...bo ja w Norwegi to tutaj inaczej wszystko.ale dzieki ze mnie uswiadomilas haha cały czas myslalam ze to badanie wymagane.

Jeśli chodzi o te połówkowe badanie to na tych prenatalnych w 12 tyg. lekarz mi powiedział, że takie badanie może zrobić ginekolog u siebie, ale mogę też powtórnie do nich przyjechać. No i mój gin znów powiedział, żebym zaklepała sobie termin, bo poprostu nie ma wystarczająco dobrego sprzętu (tego nie mówił):-D, żeby malucha dokładnie zmierzyć tak jak mucha powiedziała. I jeśli dostanę skierowanie to będę je miała za darmo tak jak te w 12 tyg.

Jakoś tych dziewczynek w naszych statystykach nie widać:-D

reklama
Witajcie dziewczyny!
Jestem u mamy, a co za tym idzie, nie mam kiedy tu zaglądać...wpadłam tylko się przywitać a nadrabiac będę później :-) Mam nadzieję, że wszystko u was ok. Mój mały kopie coraz mocniej :-D
Pozdrowionka przesyłam!

Do góry