• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam:-) własnie wstałam dziś jakoś dłużej pospałam..hiihi pałaszuje teraz śniadanko:-) u mnie za oknem słonka brak .. tak pochmurno jest i w dodatku mała mgła:-( miłgo dnia:-)

no to widzę ze dziewczynki sie w kwietniu posypia bo mi z nitki tez wyszła dziewczynka i z kalendarza chińskiego tez dziewczynka ...:-D to sie mężuś zmartwi:-)

Ostatnia edycja:
Witam ranne ptaszki:)
u mnie też wychodzi dziewczynka. wczoraj spaliśmy u mojej mamy i jak do niej przyjechałam to od razu nitka z igłą:) Trochę się dziwnie patrzyła jak sobie nią machałam nad brzuchem:)
Już się nie mogę doczekać jutrzejszego usg:)

maggie78 zazdroszczę ci tego jutrzejszego usg:-) super oczywiscie trzymam kciuki i czekac bede na relacje:-)

ja na następna wizytę jak tylko mężuś będzie miał wolne biore go ze soba:-)

Witam i ja dołączam do Was z terminem na 08.08 :-) Tak sobie czytam i się dziwię, że aż tak mocno czujecie ruchy dzidzi:szok: więc albo ja jestem już zbyt stara i gruba albo coś u mnie nie tak :/ Słabo czuję ruchy a i są takie dni, gdzie tylko wieczorem się dzidziol porusza. We wtorek mam wizyte ale to jeszcze tydzień.

Bishopka witam;-) ja ruchy czuję już dość wyraźnie i coraz częściej, nie mam wątpliwości że to maluszek, ale to moja druga ciąża i ruchy szybciej są odczuwalne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry