• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Pojedyńcze narazie, bo w zestawy przeważnie są albo dziewczęce, albo chłopięce. Ale kupuję w ten sposób, że u jednego sprzedawcy parę sztuk i za przesyłkę grosze. Przeważnie to jest licytacja, ale mam szczęście;) Używane, ale w stanie bdb lub idealnym jak to niektórzy opisują, zobaczymy jak przyjdą...

reklama
Kurcze, ja do tej pory ogłądałam tylko zestawy, jakoś bałam sie pojedynczych sztuk, ale faktycznie, masz racje u jednego dostawcy i bedzie taniej. Musze poogladac. Dzis ogladalam detektor tetna plodu i tak sie zastanawiam. Nowy kosztuje od 130 zl a uzywany na aukcji od 50 zl.

Hejka!

Ależ u mnie dzisiaj pięknie słońce świeci. Byłam u lekarza,pobrała mi krew i wzięła mocz. Ale wiecie co ona zrobiła? wzięła jakąś karteczkę, namoczyła ją w moich siusiach i po 10 sek.pow.,że nic w moczu nie mam i jest ok. ?????????????? czy ja jestem jakaś nienormalna,czy mocz zabiera się do laboratorium? nigdy się z takim badaniem nie spotkałam...
A jeśli chodzi o zakupy to zaszalałam dzisiaj ... pokażę Wam ubranka w odpowiednim wątku i też próbuję się opanowywać (Mąż chce dopiero robić zakupy od 7 miesiąca),więc ja kupuję potajemnie..
Maggie - udanej wizyty Kochana!!!!

Witam dziewczęta :-)

Dziękuje Wam bardzo za otuchę :tak: Dzisiaj dopiero przeczytałam Wasze posty, bo wczoraj miałam zalatany dzień, ale tak od razu mi się lepiej zrobiło- kochane jesteście!
Mi też twardnieje brzuch. Często jest tak, że czuje skurcz, brzuch mi twardnieje, ale po czasie mi odpuszcza. I przeważnie budzę się z twardym brzuchem, ale wystarczy, że opróżnię pęcherz i jest znowu dobrze. Sądzę, że jest to pracująca, powiększająca się macica, bo troszkę o tym czytałam, ale jutro też chce podjąć ten temat na wizycie u gin.

Co do wahadełka wyszła mi dziewczyna, według gin jest to dziewczyna, z kalendarza chińskiego również dziewczyna, a śniło mi się nie raz także dzisiaj, że gin mi mówi, że będzie chłopiec - niektórzy mówią, że sny są przewrotne, więc też by wychodziła dziewczyna :-) Zobaczymy czy jutro się nic nie zmieni, ale jakoś ten chłopiec we śnie nie daje mi spokoju ;-)

karolaola- wklej, zdjęcia wklej ;-)
cokies- zdrówka dużo życzę:tak:

taycia- ja właśnie wczoraj byłam na pobieraniu krwi i na badaniu moczu. I też kobieta najpierw zamoczyła kawałek papierka w moim moczu po czym ten papierek włożyła do jakiegoś małego sprzętu i wydrukował się wynik na papierze wielkości paragonu sklepowego ;-)

hej dziewczynki
witaj Bishopka
TAYCIA u mnie na kazdej wizycie (o ile uda mi sie siuisu zrobic bo zazwyczaj nie moge u lekarza) badaja mocz wlasnie tylko za pomoca papierka- to sa z tego co wiem podstawowe badania: czy jest w moczu cukier, bialko lub bakterie.

ale dzisiaj zmoklam, caly dzien nie padalo tylko wlasnie w tym momencie jak wyszlam z domu. buty mi przemokly i skarpetki..brr..mam nadziej ze mnie nie wezmie chorobsko. ide robic sosik do golabkow, mniiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Aaaaa widzicie :-) bo ja zawsze jak robiłam sobie badania to szły one do laboratorium i odbierało się je następnego dnia :-) no,ale może teraz są jakieś nowsze metody :-D

No to mam niespodziankę...wczoraj siusiam i czuję pobolewanie plus boli mnie dół brzucha, zadzwoniłam do gina i byłam dzisiaj na nadprogramowej wizycie u niego w szpitalu. Tak jak myślałam - zapalenie pęcherza...WSPANIALE!!! Nie wiem czemu, ale nastrój mam koszmarny, zaczynam schizować... żałuję, że nie poprosiłam gina, żeby mi przy okazji KTG zrobił, ale wizyta we wtorek. Oczywiście opierdzielił mnie z góry do dołu, że powinnam z d... w domu siedzieć:) a ja zamierzam pracować jeszcze 1,5 mca...jak to usłyszy we wtorek...

Blackberry to kuruj się i wcinaj żurawinkę- dobra na zapalenie pęcherza:tak:. Może nie ma co się tak upierać przy pracy. Odpoczęłabyś, mniej sie martwiła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry