czesc dziewczyny
kurcze nie mozna nawet 2 dni opuscic po pozniej sie siedzi i nadrabia godzine
ja jakos ostatnio nie mialam czasu na forum- sprawy urzedowe zalatwialam odwiedzilam w koncu kumpele, ktora prawie stracila nadzieje ze w koncu przyjade do niej
czytalam te gorace wymiany zdan, na szczescie juz jest spokojniej - ja nawet nie bede sie dolaczac do tej dyskusji bo szkoda nerwow
mal- gosia ja osobiscie nie zauwazylam jakiejs wiekszej zmiany w moim wygladzie, owszem brzuszek rosnie i piersi potrzebuja wiekszego "spadochronu" ;-) ale poza tym nie widze roznic, co do wago to ja caly czas chudlam w sumie przytylam chyba 2 kg, ale dokladniejsze dane bede miala we wtorek bo mam wizyte,a w domu niestety brak wagi
Tonya ja jeszcze nic nie kupilam dla maluszka, nie liczac lozeczka ktore odkupilam od znajomej bo akurat nadazyla sie okazja, jakos jeszcze nie mam takiego szalu zakupowego, poza tym juz jeden karton ciuszkow stoi - dostalam od kolezanki, tak mysle w 7 miesiacu troszke pobuszuje po sklepach
gosia
pisalas ze nie jestes pewna czy to co czujesz to dzidzia czy tylko ci sie wydaje, ja czasami mam wrazenie ze czuje ze moja rybka plywa sobie ale nie jestem pewna czy to rzeczywiscie dziecko czy mi sie wydaje tez czekam z niecierpliwoscia na moment kiedy bede miala pewnosc ze to malenstwo
pisalyscie tez o nerwach - ja zawsze bylam nerwuska i teraz tez malo trzeba zeby mnie wyprowadzic z rownowagi, a nasz lokator (szwagier u nas mieszka) to juz w ogole ostatnio mi dziala na nerwy ze masakra!
taka nie fajna pogoda dzis ze nie chce sie wychodzic- chociaz wlasnie sloneczko lekko wyjrzalo :-),
wczoraj skonczylam 27 lat echh jak ten czas leci....