• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli niezle :) dobrze ze psa nie zapomnialas gdzies :)
Wlasnie ogladam eurowizje - masakra samo disco polo /
Jutro ide do przyjaciolki bo ona i jej mama nakupily mi na wyprzedazach i w szmateksach ciuszki dla mlodej :) juz sie nie moge doczekac bo w domu nic nie mam, tylko to co niko - ale to typowo męskie. :) Nikodem dzis probowal ubrac na siebie swoje body (rozmiar 62) - niezly widok :-)
Pozdrawiam wieczorkowa pora i slodkich snów życze;-)

reklama
No to po raz pierwszy będę pierwsza :cool2:

Słonko za oknem wstało, mogłoby nie być aż tak ciepło jak wczoraj jakoś nie najlepiej znoszę tak ciepłe dni (co będzie w lipcu i sierpniu?) Ajajaj:happy2:

Miłego dzionka Dziewczyny:tak:

No to ja trzecia:) a myślałam, że o tej porze będę pierwsza;)))) U nas też pogoda na piękną zapowiada się, a ja dzisiaj dzień piorący, bo jak to wszystko pozbierałam to mi same ciuszki na 4 prania wyszły(wczoraj zrobiłam już dwa) a jeszcze pościele, kocyki itd:szok:
Wczoraj zaliczyłam pierwsze zajęcia w szkole rodzenie, jutro już mamy ćwiczenia, szkoła super:-) także bardzo dziękuję Dominic za cynk:-D

Dzień dobry:-)
Normalnie czuje się jak na jakimś innym forum. 7 rano a już tyle z Was na nóżkach;-)
Anulek nie ma za co, mi będzie raźniej w Twoim towarzystwie niż samej:-)
Czy przed krzywą cukrowa mogę wypić trochę wody? Starznie mnie suszy a badanie mam dopiero na 9.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry