reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dominic, życzę szybkiej przeprowadzki;-)
Anulek, ja też uwielbiam te powietrze. Ulga niesamowita.
Szuszu, ja nie lubię Szczecina (bez obrazy Dziewczyny) za dużo złych wspomnień z dzieciństwa. Po za tym jest dla mnie za duży, wolę swoje miasto :-)
Mama2011, gratuluje i trzymam kciuki :-)
U mnie zaczęło lać, powietrze super. Wiecie co zaczynam tęsknić za zimą mino, że uwielbiam lato. Trochę męczące jest to gorąco w naszym stanie – przynajmniej dla mnie.
Kurcze Dziewczyny też macie taki apetyt? Ja jem jakbym nie miała dna…:-D A od wtorku zajadam się lodami, mmm…

Witam, mam termin na 25 Sierpnia. Wczoraj byliśmy u lekarza, maleństwo waży 850g i będzie to chłopczyk :)
Jak się czujecie dziewczyny? :) Ja jestem na zwolnieniu lekarskim ze względu na bóle pleców. Przez 1,5 miesiąca przytyłam 7,5 kg, prawie wszystko poszło w brzuszek.. i trochę ten ciężar doskwiera. Macie może podobnie z pleckami?

czesc ja tez mam termin na 25 sierpnia :-)
ja od jakiegos czasu odczuwam moj kregoslup a kosc ogonowa to masakra
ja przytylam od poczatku ciazy jakies 5kg - wg danych na 28.04 ;-)
u nas ma byc Maja - mam nadzieje ze w miedzy czasie jej cos nie wyrosnie :no:

biedroneczka ja tez jestem alergiczka, i boje sie co to bedzie- na poczatku ciazy kichalam mialam zawalone oczy, teraz jakby troche zelzalo, na oczy stosowalam zawsze Oxycort A- teraz tez sie smaruje bo bez tego musialabym siedziec w domu takie mialam napuchniete oczy, ale zastanawiam sie czy moge go uzywac... hmmm

Druga:-) Dzień dobry.
Anulek chyba dzięki tym wczorajszym ćwiczeniom pierwszy raz od bardzo dawna zobaczyłam moje kostki u stóp:-)

Trzecia?Witam porannie! Mój siusiak wczoraj prawie nie dawał znać, a w nocy miałam jakieś takie bolesne kłucia. Jak ja tego nie lubię, zaraz zjem śniadanko i rozłożę się na sesję kopania - może dzisiaj będzie bardziej komunikatywny. Idę Was poczytać.miłego dnia!

Dominic powiem Ci, że ja też rewelacyjnie się czuję, rano zrobiłam przeciąganie i ziewanie:-) i oddechy, dziś jeszcze porobię tę windę:) a jutro spróbuję powtórzyć wszystko, jak mi się uda nie zapomnieć...Ale Babka jest rewelacyjna!! Dziewczyny nasza instruktorka od gimnastyki w szkole rodzenia urodziła Synka SN 4200 wagi i 60 cm a sama waży może z 45 kg... Jak dla mnie supermenka;-)

hej
witam się o poranku
kurcze jakie to ćwiczenia może i mnie coś pomoże

chciałam poinformować że u nas zmiana planów wakacyjnych, mieliśmy jechać pod koniec czerwca a jedziemy za tydzień nad morze, cieszymy się niezmiernie, tym bardziej że wybraliśmy fajny ośrodek z basenem i z placem zabaw dla dzieci i jest też bezpośrednie zejście do morza, tylko się modlę żeby tą podróż przetrwać z tymi moimi nogami...

mama2011
-wielkie gratki ,takie informacje są najlepsze :) i trzymam kciukasy

pozdrawiam was i miłego wiłekndu

Ostatnia edycja:
reklama
Blackbery-spokojnie :tak:może maluch miał wczoraj gorszy dzień i dlatego był mniej aktywny.Ja się też ostatnio troszkę przestraszyłam bo mój mały był od 16 tyg.bardzo aktywny i 3 dni temu zrobił się jakiś taki "anemiczny "przez 2 dni mniej kopał a więcej się wypinał i pływał ale wczoraj już wrócił do normy i tak dawał czadu jak zwykle.Skórczy też kilka było ale myślę ,że to te przepowiadające HIGSA,bo przeszły nawet bez Nospy.
Jak Cię coś boli to dużo odpoczywaj i weź nospę a jeśli nie przechodzi to koniecznie dzwoń do gina.
mama2011-kochana wielkie ale to WIELKIE!!!! GRATKI!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry