reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
devi daj znać jaką farbę kupiliście. Też mnie to czeka a nie mam koncepcji co do tej mojej wybranej tapety dobrać,żeby nie 'przedobrzyć'

Witam
Troche dzis u mnie pochmurno, ale ciepło. Ja dzis znow buszuje po allegro w poszukiwaniu ciekawostek, ciuszkow i innych takich okazji ;)). zwariowalam chyba na punkcie tego kupowania.

Marcelinaa to trzeba jakoś uczcić... Przez pewien czas będzie dziko bez pracy, ale można się szybko przyzwyczaić:-)

uczczę to litrem jakiegoś wypasionego sorbetu :-D:-D:-D

dziewczyny w pracy smęcą ale ja się nie daje- bo w środku też mi w sumie smutno.
Kazali mi wczoraj kupić ciasto na pożegnanie - ale powiedziałam, że mają spadać, bo ja się z nimi nie żegnam.
To głupie przed chwilą pojechały po jakieś ciasto i powiedziały, że skoro ja się z nimi żegnać nie zamierzam, to one se dziś to uczczą :-D

Cześć dziewczyny;-)
Dawno się nie odzywałam, ale jakoś weny nie miałam, ale podczytuje was codziennie:tak:
Widzę że u większości najważniejsze zakupy już zrobione, kurcze a ja coraz bardziej przerażona że to już niedługo....:sorry2:

Narazie mam całą wyprawkę jeżeli chodzi o ciuszki dla małego, prawie nic kupować nie musiałam , dostałam mnóstwo rzeczy od siostry i koleżanki, także zaopatrzona jestem że hej :tak: zakupiłam tylko kilka dodatkowych ciuszków, zeby nie było że nic nie kupiłam hehe:-) Na suszarce codzień wiszą jakieś malutkie cudeńka i napatrzyć się nie mogę :tak:
Ale najgorsze jeszcze przede mną , czyli wózek- który niestety nie mogę sie zdecydowac....:dry: łóżeczko- też jeszcze nie wiem jakie chcę..:dry:
No i oczywiście kosmetyki i reszte pierdół:tak:
Szkołe rodzenia tez juz dwa razy zaliczyłam i bardzo się cieszę że się zdecydowałam, bo próbowali mnie zniechęcic hehe:-)

Wogóle mój mały mało się rusza, a ostatnio przez 2 dni była wogóle cisza, wystraszyłam sie i do szpitala pojechałam, ale naszczęście wszystko jest ok, poprostu jakiś leniuszek u mnie siedzi:-D

Pozdrawiam dziewczyny, w ten zachmurzony aczkolwiek ciepły dzionek :)

Witamy się i my :-)

Edyta.editt, U mnie tylko 4.5 na plusie. Miesiecznie przybieram 2 kilo. Z tym, że na początku waga stała w miejscu.

Nas też czeka malowanie. Kolor brzoskwiniowy, żeby trochę ocieplić pokój bo jest w nim mniej słońca.

Pogoda dzisiaj taka sobie, nie pada już, ale jest wietrznie i zimnawo, dla mnie git :-p

Dziewczyny zauważyliście, że są już Styczniówki2012, a nie dawno my zaczynałyśmy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Plaufme tylko 4,5 kg?? Wow ale zazdroszcze, ja juz prawie 9 :baffled:

Widziałam też styczniówki 2012 , masakra jak ten czas leci.... sama zawsze marzyłam żeby byc styczniówka, ale sierpniówka też mi pasuje hehe:-)

Do góry