reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
WItam wszystkie sierpnioweczki...;-) Dziekuje Wam z atroske i pamiec:*
Nie dam rady teraz Was nadrobic ale na pewno to zrobie, chcialam sie przywitac i pwoiedziec ze jestem juz w domu, ze strony neurologicznej ok powiedzial ze po prostu moze a nie musi krew nie doceirac do mozgu i dodatkowe kg sparwiaja takie zawroty bo oganizm juz troche obciazony, po holterze okaze sie w pon jak pojde po wyniki i z nimi do kardiologa a jesli i z sercem wyjdzie ok chyba jeszcze bede musiala pojsc do laryngologa sprawdzic blednik, z maly wszytsko w porzadku tylko ze ma niedowage balam sie ale po wywaidzie w mojej rodzinie czyli jacy mysmy sie rodzili i siostra jakie dzieci rodzila spodziewam sie ze mlay bedzie mial jakies 2,5 kg przy dobrych wiatrach, byle bylby zdrowy;-)
to tyle uciekam i zycze milelego popoludnia buziaczki

mama2011 Gratulacje :) Wiem jakie to szczęście zobaczyć dwie kreseczki na tescie ciążowym. Życzę Ci zdrowiutkiej i spokojnej ciąży :-)

devi my tez teraz mamy remoncik w pokoju dla maluszka gdzie przez jakiś czas będzie również nasza sypialnia, ale u nas trochę grubsza sprawa. Zerwane panele scienne, karton-gips na sufit, a później gładź, kolorek na który też nie moge się jeszcze zdecydować i panele podłogowe. Sajgon w domu mamy straszny od tego wszystkiego i szczerze mówiąc już mam dosyć. Wpadłam do Was tak z doskoku, bo cały czas latam i ogarniam wszystko (oczywiście wszystko w miare możliwosci).
Znowu się stresuję, bo maluszek sobie figlował aż cały brzuch mi się trząsł, a teraz jest spokojny :-(

Marcelina nie stresuj sie. Pomyśl, że niektórzy mają gorzej ;-) Ja bez pracy siedze od początku ciąży, bo miałam zagrożenie i musiałam cały czas leżeć...

mój to by poczekał aż dziecko sobie samo wybierze:)

hhehehee...uśmiałam się, ale to fakt z tymi facetami...mój jest taki sam :-)

Mucha - trzymam za Ciebie kciuki, ze wszystko będzie ok...przede wszystkim musisz być dobrej myśli...

szuszu888 udanej imprezki życzę :-)

Marcelinaa - współczuję. W tych czasach ciężko będzie o uczciwego znalazce, ale mam nadzieje, że w Waszym przypadku będzie innaczej... no i te dokumenty...ehhh wiem co to znaczy....

Nie mogę sobie poradzić z cycuchami :zawstydzona/y: Nie wiem czy to normalne na tym etapie ciąży, ale coś mi z nich wycieka (mam nadzieje, że to siara, a nie nic groźniejszego) musze sobie waciki podkładać, bo przemaka mi przez biustonosz i bluzka...:szok:

Ostatnia edycja:
dzięki za wsparcie, przyda się. Byłam u lekarza, raczej to nie będą wody (choć musimy obserwować moje 'wycieki', na dzień dzisiejszy ilość wód ok), wdała się prawdopodobnie infekcja (grzybica? nie pamiętam z wrażenia) - więc kolejne tabsy. Do tego mam lekkie rozwarcie (na palec), ale próbuje mnie uspokoić, że 'wieloródki' tak czasem mają i niekoniecznie musi to coś złego znaczyć (szkoda tylko, że na usg dopochwowym ostatnio szyjka była zamknięta - więc nie wiem co myśleć). Nie ma wątpliwości oczywiście, że chłopczysko. Mam zakaz kiwania palcem (nie wyobrażam sobie tego), nie powinnam jeździć do szkoły nawet, ale to = zawaleniem roku(a za miesiąc/dwa mam obronę). Także z zarąbiście przebiegającej ciąży zrobił się jakiś koszmar.

Marcelinaa, trochę humoru.. na szczęście zgubił kartę PKO a nie lansiarską złotą kartę kredytową:-D. Jeśli mieliście trochę szczęścia, to dokumenty wrócą pocztą, jak bardzo dużo szczęścia to pieniądze również (mi się tak zdarzyło, że oddano mi portfel + zawartość więc to nie są jakieś przypadki z kosmosu).

Marcelinaa współczuję. Mama nadzieję, że zablokowałaś kartę. Szczerze, to ja nie mam zbyt dużo wiary w ludzi i nie sądzę aby ktoś wspaniałomyślnie wszystko zwrócił.
Saga mordo Ty moja! Dobrze, że już jesteś:-)

sagaa31 fajnie, że jesteś juz w domku, trzymaj się i oby było wsio ok.
Shadow zdecydowanie stawiałabym na siarę, więc nie ma co się martwić.
Mucha przykro mi z powodu Twoich dolegliwości :-( co do obrony to zawsze mozna przesunąć na inny termin, a właściwie to za dwa m-ce będziesz już w tak zaawansowanej ciąży,że powinni Cie przepuścić za to,że w ogóle przyszłaś ;-) wszak wiem, że teraz najgorsze są pewnie zaliczenia, ale może to jakoś sobie połapiesz i dasz radę nie wkładając w to wysiłku i jak najmniej chodzenia. co do rozwarcia, to rzeczywiście wieloródki moga je mieć nawet na dwa palce, tak mi powiedział lekarz, ale oszczędzać sie trzeba - niestety. Uważaj na siebie i małego fasolka :-)

reklama
Marcelinaa, trochę humoru.. na szczęście zgubił kartę PKO a nie lansiarską złotą kartę kredytową:-D. Jeśli mieliście trochę szczęścia, to dokumenty wrócą pocztą, jak bardzo dużo szczęścia to pieniądze również (mi się tak zdarzyło, że oddano mi portfel + zawartość więc to nie są jakieś przypadki z kosmosu).

Mucha rety. Ty weź uważaj na siebie jak nie chcesz mieć gorszych problemów, kopa powinnaś dostać że się takimi rzeczami jak szkoła w takiej sytuacji przejmujesz :wściekła/y:;-)

A co do "uczciwego znalazcy" to jeśli taki istnieje zapewne odda dokumenty jak już nie będą potrzebne.. mój Mich przecież dowód, prawko, dok samochodu itd musi se zacząć w tyg od nowa wyrabiać..

Do góry