Marcelinaa
Fanka BB :)
BRY, mąż zgubił portel w tym 500 zł, wszystkie dokumenty, swoje, auta i moją kartę PKO 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mój to by poczekał aż dziecko sobie samo wybierze![]()
Nie wiem czy to normalne na tym etapie ciąży, ale coś mi z nich wycieka (mam nadzieje, że to siara, a nie nic groźniejszego) musze sobie waciki podkładać, bo przemaka mi przez biustonosz i bluzka...
. Jeśli mieliście trochę szczęścia, to dokumenty wrócą pocztą, jak bardzo dużo szczęścia to pieniądze również (mi się tak zdarzyło, że oddano mi portfel + zawartość więc to nie są jakieś przypadki z kosmosu).Marcelinaa, trochę humoru.. na szczęście zgubił kartę PKO a nie lansiarską złotą kartę kredytową. Jeśli mieliście trochę szczęścia, to dokumenty wrócą pocztą, jak bardzo dużo szczęścia to pieniądze również (mi się tak zdarzyło, że oddano mi portfel + zawartość więc to nie są jakieś przypadki z kosmosu).
;-)