• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dominic-mi w szpitalu podawali cerutin-więc wychodzi na to ,że chyba mozna go brać :tak: a o reszcie z wymienionych leków nic nie wiem.
Pogoda dzisiaj nie ciekawa,nawet słonka nie ma :-(
Czekam właśnie na kuriera ma mi przywieźć buciki bo zamówiłam na allegro :jedne dla mnie a jedne dla córy :-) bo nic w sklepach ciekawego nie ma :-(

reklama
Dzieeeeeeeeeeeń dobry !!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam się z Wami z wyrka :-D
coś się kręciłam w nocy i się nie wyspałam.. w ogóle to sztywnieje mi wszystko jak śpię na leym boku a nie na prawym.. czy to możliwe że ja mam wsio na opak ??? :-D

Byłam już z psami, zjadłam śniadanko, teraz obejrze kolejny odcinek "Przepisu na życie" na vod i spadam sprzątać.. nie mogę patrzeć na te rude kłaki.
Może okna umyję ? chociaż kuchnie? bo wieje dziś strasznie..

Marcelina slodycze nie maja wplywu na krzywa cukrowa ale nie jestem pewna na 100% co do kg mam wiecej io zaczyna mi to latac jak juz jestem blizej trojki to wiem ze porod coraz blizej i jakos presja ze mnie schodzi :p

Mi też niby zaczyna latać, choć 96 kg na wadze.. no... nie powiem.. robi wrażenie..

myślisz?
ale ja nie mam tudno.. bo ja wysoka- więc nie muszę na nic wchodzić, stoje se tylko i wcale się nie męczę..
firanki za to zostawię memu dziadu..

Witam Was ciężaróweczki
Mi od rana humor nie dopisuje, bo kolejny raz zaczynam się stresować. Od 3 dni nie czuję żadnych kopniaczków tylko prawa część podbrzusza mi strasznie twardnieje. Czasami mam wrażenie jakby mały się pupcią wystawiał, ale boje się, że to coś innego...:-( Byłam u swojego gina tydzień temu i było wszystko wporządku, a pare dni przed wizytą też panikowałam, żeby przyjąl mnie wcześniej więc on już chyba ma mnie dosyć. Zamówiłam na allegro detektor tętna płodu, ale niestety musze jeszcze poczekać na przesyłkę :-( a pewnie i tak nie będzie wiarygodny w 100 % ... :-(

heheh no wiesz Maggie, jak się mieszka z takimi dwoma kundlami.. nie wysiedzę w domu w tym syfie ! potem mogę już się larwić..

Ja mam następną wizytę 3 czerwca szuszu, we wtorek idę do ortopedy (sic!) a w następny poniedziałek na badania, cukier itd a potem wizyta..

reklama
Witam Was ciężaróweczki
Mi od rana humor nie dopisuje, bo kolejny raz zaczynam się stresować. Od 3 dni nie czuję żadnych kopniaczków tylko prawa część podbrzusza mi strasznie twardnieje. Czasami mam wrażenie jakby mały się pupcią wystawiał, ale boje się, że to coś innego...:-( Byłam u swojego gina tydzień temu i było wszystko wporządku, a pare dni przed wizytą też panikowałam, żeby przyjąl mnie wcześniej więc on już chyba ma mnie dosyć. Zamówiłam na allegro detektor tętna płodu, ale niestety musze jeszcze poczekać na przesyłkę :-( a pewnie i tak nie będzie wiarygodny w 100 % ... :-(

Shadow, mój synek jest BARDZO mało ruchliwy i mam wrażenie, że części ruchów po prostu nie czuję. Byłaś tydzień temu u lekarza, wszystko było ok. Jak Ci twardnieje część brzucha tylko i trochę się wybrzusza to znaczy, że to ciałko malucha. Nie martw się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry