• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
A to ja jakieś 8 lat temu i 10kg mniej temu:-D

Załączniki

• DSC04458.jpg
    DSC04458.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 61
rozstępy-bryyyy:crazy: z Wiką nie miałam ,teraz jak na razie też żadnego nie zauwarzyłam i mam nadzieję ,że już nie zobaczę:tak:
szuszu-super z Ciebie laseczka:-)

Witam
Troszkę mnie nie było bo nie miałam dostępu do komputera, moja córa była chora tzn. jeszcze jest ale udało mi się ją namówić na coś innego a nie granie na komputerze.
Dziewczyny super zdjęcia ślubne:-)
szuszu po pół roku znów napewno będziesz miała taką figurę:tak:

Witam
Troszkę mnie nie było bo nie miałam dostępu do komputera, moja córa była chora tzn. jeszcze jest ale udało mi się ją namówić na coś innego a nie granie na komputerze.
Dziewczyny super zdjęcia ślubne:-)
szuszu po pół roku znów napewno będziesz miała taką figurę:tak:

Sylvi, ja po urodzeniu córki byłam jeszcze chudsza niż na zdjęciach, a później niestety po hormonach zaczęłam tyć i ciężko mi chyba będzie wrócić do tamtej wagi niestety:-(

szuszu, aaaaaaaaa przez Ciebie spojrzałam na zdjęcia sprzed 5 lat i chce mi się płakać do jakiego stanu się doprowadziłaaam teraz ;( I nie rozumiem dlaczego wtedy narzekałam!:-D

szuszu z tego co pamiętam to Ty chyba jeszcze nie przytyłaś w ciąży albo 2kg na +, więc jak już hormonów nie będziesz brała do tego dojdzie karmienie piersią jakieś ćwiczonka to napewno dopniesz swego:tak:
Ja w ciąży dużo tyję ale później też jakoś szybko to tracę tak przynajmniej było przy Wiki

reklama
Wszyscy mi mówią, że wyglądam szczuplej niż przed ciążą:-D Mam wrażenie, że przez ciążę moja gospodarka hormonalna wróciła do normy i też mam nadzieję, że schudnę szybko:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry