Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ogórek i luteina dowcipnie?![]()

susumali jaka mała Twoja córcia ona była średnia :-)moja Wika miała 50 cm. i waga 2900-zaliczała sie do średnichhej kochane
przy czytaniu wiecej niz 3 stron dopada mnie demencja i juz nie pamietam co komu mialam napisac
w kazdym razie KAROLINKA ciesze sie ze juz jestes w domu od czwartku! moja corcia tez byla mala, urodzila sie z dlugoscia 49cm i waga 3165g, nie ukrywam ze co do porodu to duzy plus he he
(przytyłam z nią 10,5kg) rodzą się o wiele mniejsze dzieciaczki po 2kg. z groszami -tak więc kochana nasze nie były takie krasnale :-)
Super ,że zakupki Ci się udały:-)
rowerki Ci nie zardzewieją bo ja trzymam całą zimę na balkonie otwartym bez zabudowy tyle,że są pod specjalnymi pokrowcami z foli takimi na rowery i nic sie z nimi nie dzieje to tym bardziej nic się nie stanie na zabudowanym balkoniku

chyba wpadne w depresje :-(
jego brzuszek kreci dodatkowo, tylko my mamy wieczne zakazay od lekarza
No ale trzeba sobie jakos radzic;-) Mysle Blacberry ze spokojnie dalabys rade z kochankiem hihi facetow niektorych brzuszki kreca, szczegolnie jezeli potem nie oni beda musieli wstawac do dziecka ;-)kochana dacie rade ja mam to w standardzie moj maz ma prace w delagacji, i zjezdza co 2gi weekend( teraz jest w Srodzie Wielkopolskiej, pozniej Warszawa lub Kszalin.. a ja caly czas sama w Gdyni) wiec nie macie tak zle, zobaczysz szybko zleci ;-)Mój mężuś 2 godz.temu wyjechał na kurs 240km.dalej i będzie przyjeżdżał tylko na wekendy i tak aż do 30 czerwca-buuuuu!!!!!!!!!!a my tacy nieprzyzwyczajeni do rozłąki zawsze razem a tu taka kicha:-(