• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cześć dziewczynki:)

Blackberry ale się uśmiałam:) Są faceci ,którym podobają się kobiety w ciąży, więc szansa na kochanka jest:)

Bishopka ja na razie nie piorę. dopiero w lipcu mam zamiar.

Lana powiedz gdzie ten Twój uroczy husband się wybrał bo skoro on taki fajny to się do niego wybierzemy, hehe:) Jedzie któraś ze mną:-D?

Szuszu trzymam kciuki za koleżankę. U mnie tez już było widać pęcherzyk w 5 tyg..
a na zgagę, to mi pomagały banany...

Pęcherzyk to może być już widać, mi chodzi o zarodek;-)
Słyszałyście ten kawałek? Piękny..YouTube - ‪The BRIT Awards 2011 - Adele sings Someone Like You‬‏

A ja mam znowu problem z akceptacją tego jak wyglądam..wczoraj na placu zabaw się poplakałam bo wszystkie ładniejsze i szczuplejsze niż ja:-D I tak ryczałam, że musiałam do domu wrócić:-D

A ja mam znowu problem z akceptacją tego jak wyglądam..wczoraj na placu zabaw się poplakałam bo wszystkie ładniejsze i szczuplejsze niż ja:-D I tak ryczałam, że musiałam do domu wrócić:-D
Oszalałaś :baffled: Jestes piekna !!!! co widac na zdjęciach, do tego masz fajniutki zgrabny brzuszek. Gdybyś zobaczyła mnie w realu, to dopiero mogłabys plakać......... ze śmiechu. Wyglądam jak waleń, aż strach wychodzić na plażę, bo będą krzyczeć, że uwaga na wieloryby :-p
A piosenka sliczna, zakochałam sie w niej :-) kiedys juz ja słyszałam.

reklama
Oj u mnie to jeszcze 6 tyg po porodzie co najmniej będę musiała odczekać, bo CC mnie czeka. A poza tym mam kontuzje kolana i wszelkie sporty zakazane na razie:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry