Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lana powiedz gdzie ten Twój uroczy husband się wybrał bo skoro on taki fajny to się do niego wybierzemy, heheJedzie któraś ze mną
?

bo mi go jeszcze zbałamucicie 
Cześć dziewczynki
Blackberry ale się uśmiałamSą faceci ,którym podobają się kobiety w ciąży, więc szansa na kochanka jest
Bishopka ja na razie nie piorę. dopiero w lipcu mam zamiar.
Lana powiedz gdzie ten Twój uroczy husband się wybrał bo skoro on taki fajny to się do niego wybierzemy, heheJedzie któraś ze mną
?
Szuszu trzymam kciuki za koleżankę. U mnie tez już było widać pęcherzyk w 5 tyg..
a na zgagę, to mi pomagały banany...
a nie powiem gdziebo mi go jeszcze zbałamucicie
![]()
ale z ciebie koleżanka;-)OszalałaśA ja mam znowu problem z akceptacją tego jak wyglądam..wczoraj na placu zabaw się poplakałam bo wszystkie ładniejsze i szczuplejsze niż jaI tak ryczałam, że musiałam do domu wrócić
![]()
Jestes piekna !!!! co widac na zdjęciach, do tego masz fajniutki zgrabny brzuszek. Gdybyś zobaczyła mnie w realu, to dopiero mogłabys plakać......... ze śmiechu. Wyglądam jak waleń, aż strach wychodzić na plażę, bo będą krzyczeć, że uwaga na wieloryby