Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zostaw mu za wycieraczką karteczkę, że ma umyć samochód bo jak nie to dostanie metalowymi kulkami;-)

) i w pierwszej chwili nawet nie skojarzyłam nazwisk tych dupków!!!! nie zamierzam nic usprawiedliwiac bo i tak mnie to nie ominie wiec czym szybciej tym lepiej i niech spadaja ode mnie jak najdalej!!!mam nadzieje, ze to będzie tylko jeden jedyny raz!!jakoś musze dac rade
i zawsze muszę was nadrabiać w czytaniu!!!
Widze dyskutowalyscie o imionach heh podzielam zdanie ze dawanie imion na fali jest beznadziejnie i nawet jesli jakies imie podobalo by mi sie na maksa a zaczelo by byc w tym czasie na fali bylabym gotowa z niego zresygnowac a to dlatego ze mam na imie AGnieszka w naszych rodznikach 80 bylo mega zajebi**** duzo Agnieszek Ań KAś ANet itd. i jak ktos mnie wolal po imieniu i obracalysmy sie w trzy w szkole mialo mnie trafic, w moim towarzystwie jest kilka AN Agnieszek i dalej nas to Wq**** jak jestesmy w towarzystwie i nie powiedza po przezwsku nie weimy do kogo co;/
dlatego z mezem jak wybieralismy imie patrzalam ilu jest w otoczeniu czy bardzo jest na fALI i czy nam sie podoba Wiktor wg wiekszosci to twarde imie nie kazdemu podchodzi i dzuo ludzi z wywiadu w otoczeniu nie dalo by tak na imie choc im sie podoba, ale nasza decyzyja byla dlatego taka ze nie kojarzy nam sie z nikim, podoba nam sie , pasuje do naszego nazwiska, nie ma na wsi tylko jest jeden, jak pojdzie do sredniej szkoly nawet jak sie powtorzy to mysle ze nie tak czesto, z kolei jakbym miala coreczke i nie miala na mie AGnieszka na pewno dalabym tak corce bo dla mnie to imie ponadczasowe fajnie sie zdrabnia i prawie nikt teraz go nie daje;-)ale mam tak na imie i nie mam poki co coreczki
Szuszu strasznie sie ciesze z tych wiadomosci o twojej kolezance 3 mam kciukasy zeby bylo ok
Anulek to niezle jak juz spakowana ja tez z tych co wczesniej ale jak na razie nie amm weny na nic ani na wicie gnizdka ani na pakowanie sie jakos tak bez sesnu...
Dominic rekrutacja zaje**** nie pogadasz heh powodzenia w szuskaniu pracownika:-)
;-) bywa wkurzajace!! przedszkole w grupie pare agnieszek, szkoła podstawowa też, średniej nie było inaczej tylko na studiach w grupie sie obylo bez powtórek ..ale tylko do czasu gdy nie zaczeli mieszać grup:-(no i na podwórku co trzecia była agnieszka a teraz żadko słychać to imie choc moja kumpela ze studiow wlasnie dwa lata temu dała je swojej córeczce!!!:-)
a w szkole tez znałam tylko jedna jedyną Lene i bardzo mi się podobałao to, że ma takie orginalne inne imie!!!