reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

agulaula-ja mialam na targowisku po 8 lub 7zł wybralam te po 8zł bo duzo ladniejsze - sa pyszne mniam, pelnia szczescia ;-) ja nie musz esie zastanawiac czy zostawic moj maz wraca z delegacji czwartek lub piatek hehe wiec wszystkie moje:-D

reklama
a ja wróciła z wynikami ! takich piknych to ja nigdy nie miala ! i nawet aspat i alat pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży w normie ! toć to szok, ide se w nagrode zjeść loda buahahaha

to ja sprobuje miec ostanie slowo hihi
widzialam u nas nawet z a 5.50 ale byly tragiczne wiec wolalam dolozyc i kupic takie super

A w krk wczoraj najtańsze jakie widziałam po 10,5 ale ceny były do 14.... co za lipa!
A właśnie z klatki sąsiadce o 13 ukradli rower. Minęłam się ze złodziejem na chodniku bo akurat wyszłam do sklepu! Maskara zamknięte osiedle w klatce 2 mieszkania a on wszedł jak po swoje. Najlepsze, że u nas ciągle ktoś chodzi, bo ja w domu non stop sąsiadka też na macierzyńskim, koleś minął się z nami dwiema bo z psem ona szła 2 min przede mną. A na osiedle mówili ludzie, że jak wchodził to kod do bramki wpisywał. Strach siedzieć w domu samej teraz. LIPA. Gnojek - takiemu dla przykładu bym ręce na Kropelkę do tyłka na miesiąc przykleiła. Odechciałoby się kraść.

Witam
A mój M. kupił truskawki na giełdzie - koszyczek 8zł (w koszyczku około 2,2kg) - PYYYYYCCCHHHHA
I kto mnie przebije?:-D

reklama
Do góry