reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczynki a która jest najdalej, w sensie tygodni?? Lana Ty??
o kurczaki nie wiem :baffled: -ale bardzo możliwe miałam termin na 6 sierpnia z miesiączki później sie przesunął na 30 lipca z usg a w niedzielę na kolejnym usg się okaże jaki termin teraz mi wyskoczy :-D

reklama
Witam sie po dniu z przebojami :-)
Synuś moj skręcił rekę wieć sporo czasu spędzilam wczoraj na izbie przyjęć naszego szpitala i dobrze, że dyżur miała koleżanka, bo lekarz :szok: facet, który powinien modlic już się o lekką śmierć taki chamowaty,że hej. Co chwila wychodził i mówił, że musi odpocząć, a ludzi jak nas....ał :crazy: Jak zwykle znajomości pomogły, że nie kwitłam tam pół nocy, dla cięzarnych tez zero przywilejów.
Co do terminu to chyba jestem tuż za Laną, według miesiączki na 8 sierpnia, a według usg na 31 lipca :-) z jednej strony wolałabym urodzic po 15 sierpnia (dodatkowe 4 tygodnie :-D) z drugiej zaś, jak patrzę na wózek, ubranka itp. to chciałabym już.
U mnie truskawki wczoraj po 13 zł :szok: ale kupiłam i pozarłam :-D jutro będą pewnie tańsze, rano jadę do szkoły młodego to sobie kupię kolejny koszyk.

Bishopka-biedny synuś :-(wspólczuję przebojów.
Czy mucha się dziś odzywała ??????????bo wydaje mi się,że nie -co z jej skórczami?

Witam i ja, dosc pozno ale jestem. :)) caly dzien bylam u mamy, malutka dzisiaj byla-jest grzeczna wiec odbilam sobie wczorajszy dzien :) Na ryneczku truskaweczki kupilam 8zl/kg troche kwaskowate byly. Co do terminu to ja mam 2-4,08, chyba ze w piatek dowiem sie o innym terminie bo mam wizyte

Oj Bishopka, współczuję przeżyć..Jak synuś się czuje teraz?
A ja cały dzień w biegu dzisiaj, dopiero usiadłam..i nie mam siły na nic. Te upały mnie wykończą, zaczęły mi strasznie nogi puchnąć:wściekła/y:

Gin mi powiedział,że cesarki robią w 39 tyg. nie podał mi jeszcze konkretnego terminu ale sama sobie właśnie teraz wyliczyłam ,że u mnie to tak będzie chyba wypadać między 16 a 23,24 lipca :tak:czyli 2 miechy trzeba jeszcze wytrzymać:tak:

BISHOPKA wspolczuje synkowi, no i dobrze ze masz znajomosci, bo bez tego jeszcze wiecej stresu...

co do truskawek mezus mi zakupil 2 kg plus arbuza, melona, pomarancze, maliny, jagody.....ale owocowa uczte moge robic..mniaaaaaaaaaaam

LANA no to malo Ci zostalo....:tak:

reklama
Do góry