Dziękuję dziewczyny za wyrazy współczucia. Milo z Waszej strony i zawsze mozna na Was liczyć :-)
Szuszu,OliB młody czuje się juz lepiej ale wiem już jak się rodzi "umieranie" od kataru u dorosłego mężczyzny

tu tylko rączka a on nawet chodzić nie może :-) Ale materialista liczy juz kasę z PZU :-)
Dziś przyszła bluza zamówiona dla maluszka i powiem, że duzo lepiej wygląda niż na zdjęciach, fajna babka, ale ie opłaca się zamawiać jednej sztuki, bo za przesyłkę liczy 8 zeta, a w rzeczywistości koszt to 4 zł

a jak sie kupi u niej do 5 sztuk to tez 8 zeta przesyłka:-)
Przez te szpitale i dziś jeszcze ortopeda miał byc (dostanie sie do niego graniczy z cudem) ale skończyło się na staniu w kolejce i wielkich nerwach, to przez to moje spojenie tak dostało, że nie mogłam nogi na krawężnik podnieść, a jutro zas muszę wstać i rano pozałatwiać parę spraw. Mam nadzieje, że nie umre lub nie urodze :-) A ortopeda zostaje prywatnie z moim nerwowym podejsciem :-) wiec zadzwonilam i sie umówiłam na poniedziałek.Tyle u mnie, odezwę się jutro. Spokojnej nocy kochane i jeszcze raz wielkie dzięki za miłe słowa :-) Buziaki