• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Anulek to szczyt chamstwa zeby takie rzeczy robic. A moze jest to Twoj cichy wielbiciel :P
Co do naszej ochrony zdrowia to niestety dziala ona beznadziejnie jak sie nie ma znajomosci itp to w izbie przyjec mozna spedzic strasznie duzo czasu, ja sama tego doswiadczylam w 2007r w i.p. spedzilam 8h z ostrym zap.pluc lewdo zywa. Mam naucze nastepnym razem jak cos sie bedzie dzialo nie tak (tfu tfu) bede dzwonic na pogotowie i juz. Zycze dla synka szybkiego powrotu do zdrowka.
Mlodam super ze wypuscili Cie do domku i ze szyjka sie wydluzyla. Musisz wejsc w "skore leniwca" :))
Ja znowu mam dzisiaj dzien lenia nic mi sie nie chce, 7tyg siedzenia robi swoje, nie myslam ze tak szybko sie przywzyczaje do nic robienia. Zmusze sie tylko do skoczenia do biedronki po proszek lovelli od dzisiaj ma byc w promocji. Ktoras z dziewczyn (nie pamietam, ktora) pisala ze od dzisiaj ma byc. Kupujecie proszek czy plyn??

Hej dziewczynki:-)
Mlodam, nie ma to jak w domu:-)
Ewa, bardzo współczuję, że synek tak choruje. Moja córcia była przeziębiona, ale już jej przechodzi.
Mój kot znowu chory, właśnie zsikał się pod siebie..biedny jest bardzo..

Rybka chyba sie nie zrozumialysmy, albo ja Ciebie. Chodzi mi o to czy kupujecie plyn do prania czy proszek do prania.

reklama
Ewa przekichane macie z synkiem przykro mi....
Mlodam dobrze ze juz w domu odpoczywaj:-)
Macelina tez nie umiem jus spac :/
dzis dodatkowo miaalm nad ranem bliskie spotkanie z porcelana;-( chyba przez grilla ktorego zjadlam pozniej niz zwykle u znajomych i dzis czje sie dzieki temu bez sil do tego dochpodza dusznosci i pocenie sie w nocy bleh i tak oto nie pospalam moja plany na dzis legly w gruzach:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry