• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Sagaa a jak se z tym radzisz? co robisz? bo ja myślałam, że kwicy dostane ! ten mlaskał, ten chrapał, ptaki za oknem ćwierkały, a to ktoś samochodów odpalał .. wrrrrrr !!!!!!!!

dziś robię zupę soliankę, pierwszy raz, 3majcie kciuki ehhehe

reklama
A mówiłam że drewniane najlepsze
clap.gif

nie przemawia do mnie ten koleś, poruszał turystycznym- i sie ruszało- to nie wyważone jakieś, moje sie nie rusza.. albo to gadanie- niech se dziecko wali po łbie szczebelkami lub wykręca ręke- bynajmniej się nauczy...

reklama
a do mnie ten koleś bardzo przemawia, widać że jest zrównoważony, nie wygłasza jakiś posranych teorii, wie o czym mówi (w ciągu pięciu sekund ciężko też nie wiem jaki wywód strzelić). A poza tym czasem czasem nowości krytykuje, a czasem bardzo chwali więc moim zdaniem jest obiektywny.

Ja mam łóżeczko i turystyczne i drewniane, ale w tym pierwszym młody śpi tylko na wyjazdach i wkurza mnie jak się budzi i ma całą siatkę na buzi odbitą, jakoś szczebelki mu się nie odbijają. I tak jak on mówił nie znam żadnej historii drastycznych a pro po łóżeczek drewnianych

ALE,ALE każdy kupuje i robi co chce, nie krytykuję tu nikogo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry