reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

agulalula- my tez nie mamy slubu :) choc bardzo chcemy miec, tylko jeszcze troche musimy poczekac :( mysle ze najpozniej 2012 przy odrobinie szczscia w natepnym roku,
tyle ze nam sie marzy maly slub w barcelonie my i swiadkowie i zostac tam na tydzien dwa i popowrocie zrobic imprezke- nigdy nie bylam fanka wielkich wesel..... a slub w barcelonie-:happy2: marze o tym

devi- my sie przymierzamy w styczniu zaczac rozmowy z bankami i tez kupowac chate- zobaczymy jak pojdzie :)

co o stronek to moja ulubiona jest mamazone :) maja kalendarz z filmikami i tlumacza co si dzieje w danym dniu Kalendarz ciąży: 3 tydzień ciąży - www.mamazone.pl

mnie tez cos mdlosci dopadly wczoraj wieczorem ;( wogole zabiegany ten piatek byl, wrocilam do domu ok 11 i mnie dopadlo(poranne mdlosci co?)- myslalam ze skonczy sie bliskim spotkanie z wc ale zjadlam cos i jakos udalo mi sie zasnac, dzis rano powrtorka z rozrywki ale w mniejszym nasileniu bo herbatce przeszlo :) dzis mam w planach robienie pierogow mnmnmn... uwielbiam pierogi, ale to dopiero popoludniu narazie zostaje w lozku do 12 przynajmniej :D

reklama
Dzień dobry Mamuśki :-D
Ja mam humor dzis dużo lepszy. Postanowiłam nie czytać nic o wielkości pęcherzyków i tp, żeby sie nie dołować. Muszę nastawić się pozytywnie, na pewno bedzie wszystko dobrze.

Ja mam w planach dzis wielkie sprzątanie. Mąż wlaśnie pojechał kupić choinkę, bo w tygodniu nie będzie kiedy, więc wieczorem pewnie bedzie ubieranie :-)

Miłego dnia!

Witajcie!
Ja od rana sprzątam-dzisiejsze samopoczucie(póki co) super-możne dlatego,że M ma wolne i siedzi w domciu-zajmuje się Naszym Żywym Skarbem.Jak Księżna pójdzie spać-to odpisze na wcześniejsze wiadomości.
Pa

Cześć dziewczyny :-)
Wczoraj miałam fatalny wieczór, niestety mdłości się nasilają, chociaż może to i dobrze, znaczy, że hormony rosną :)
sagaa jak zwolnic Cię nie mogą to wiele Ci nie grozi, mam nadzieję, że sie wszystko poukłada. Ja mam w poniedziałek rozmowę z szefową w mojej drugiej pracy - trochę się denerwuję, ale przeżyć trzeba.
musia mam nadzieje, że dzis dzień będzie lepszy ;-)
szuszu beta powinna się podwajać mniej więcej co drugi dzień, więc wydaje mi się, że w widełkach się łapiesz, a przedziały są takie szerokie, bo to bardzo indywidualna sprawa organizmu. Bądź dobrej myśli
kamilaedi ale będziesz miała romantyczny ślub, super :)
kahaka tak trzymaj kochana, najlepiej nie zadręczac się dołującymi myślami. Też dziś ubieramy choinkę, jak ja to lubię robić :biggrin2:

Tonya Ty mnie nie strasz,ja mam nadzieję,że i mnie ominą mdłości-póki co miałam tylko dwa razy zawartość żołądka w przełyku,ale udało się opanować sytuację.
Marlen MK WITAJ!
kahaka
tak trzymaj-ja zaciskam kciuki,aby wszystko ułożyło się jak najlepiej!
a85 to tak jak ja-tez mam wizytę w środę.

Ostatnia edycja:
edyta no nic nie mówie, ale u mnie dziś fatalnie, non stop mnie mdli mija tylko na jakieś trzy minuty po jedzeniu, a potem znowu...ale do ubierania choinki się zmobilizowałam :-) Stoi piękna błyszcząca srebrno-szklana....
Przeczytałam, że kropki rosną w tym tygodniu codziennie 1mm - to pewnie stąd te mdłości ;-)

czesc dziewczny;) ale mam dzis doła....normlanie wszystko mnie dołuje...:( jakos tak do d...py czy co;( sama nie wiem o co chodzi ale top pewnie przez te hormony..;/ no i jakby tego było mało to od samego rana mdli mnie tak strasznie ze szok....a na jedzenie nie potrafię patrzeć;/ Miłego dnia ciezaróweczki:)

reklama
I przyszła moja pora na powrót na forum :)
Ostatnio gościłam tu jako mama wrześniowa 2007 i oto nasza wrześnióweczka zapewne będzie miała rodzeństwo. Dziś test pokazał dwie kreseczki. Według moich wyliczeń termin przypada mi na 23 sierpnia. Teraz na potwierdzenie już tylko beta i wizyta u lekarza.

Witam sierpniowe mamy 2011 :)

Do góry