reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

a85, gadane ale nie w kwestii informatyki :shocked2: Co mnie obchodzi jak to wszystko działa - ważne, że działa :-D.

Szuszu, a dlaczego na IP nic się nie dowiedziałaś? Lepiej sprawdź u lekarza. Chociaż ja wiem, że to na pewno nic złego u Ciebie:-)

reklama
saga, mucha - wlasnie nie mam ustalonego terminu, on chce czekac do ukonczenia 37 tyg jezeli nic sie nie bedzie dzialo. Termin wg OM mam 09.08 a ona juz ma jakies 3kg zapewne bo ostatnio bylo 2700 prawie. To za 3 tyg bedzie jakies 4 kg pewnie - wiec klocek z niej jest:-D Jak tak bedzie to czeka mnie 3 tyg siedzenia w domu :( Przysiegam jak juz dojde do siebie po porodzie to bede pracowac nad kondycja!!:-D:-D
szuszu - mam nadzieje ze to nic powaznego :*

a85, gadane ale nie w kwestii informatyki :shocked2: Co mnie obchodzi jak to wszystko działa - ważne, że działa :-D.

Szuszu, a dlaczego na IP nic się nie dowiedziałaś? Lepiej sprawdź u lekarza. Chociaż ja wiem, że to na pewno nic złego u Ciebie:-)

Nic się nie dowiedziałam, bo najpierw 2h czekałam aż przyjmie mnie ginekolog (bez tego żaden chirurg nie chciał mnie obejrzeć), więc miałam ktg i mega bolesne badanie dowcipne. Później odesłali mnie na SOR, gdzie kolejne 2h czekałam tylko po to, żeby mnie chirurg obmacał i powiedział, że on i tak tu bez usg nic nie stwierdzi, więc skierował mnie na usg na które znowu pewnie musiałabym czekać 2h i na opis kolejne kilka godzin a już nie miałam siły, więc pójdę prywatnie we wtorek..

Ewak, to przecież tylko 2 tygodnie.. no tyle to dasz radę? No chyba, że 37 to socjal minimum i chce Cię wyczekiwać, ale ja tam uważam że 37 jest ok (jestem 'taka mądra' bo Li się urodziła wtedy i nie było żadnych komplikacji :-D)

edit. Szuszu, w sumie zadałam głupie pytanie, przecież to NFZ :-D. Spoko loko - będzie dobrze :-)

mal-gosia kciuki zacisniete
mucha napewno obronisz sie na 5 jak nie na piec to na -5 :p
szuszu a moze gruczol mlekowy wyczulas??
EwaK to Twoje malenstwo jest duze jak na 35t.c rosnie jak na drozdzach :))
Ucieklam spac nie dawno wrocilismy od mamy z obiadku i padam na "pysk"

mal-gosia kciuki zacisniete
mucha napewno obronisz sie na 5 jak nie na piec to na -5 :p
szuszu a moze gruczol mlekowy wyczulas??
EwaK to Twoje malenstwo jest duze jak na 35t.c rosnie jak na drozdzach :))
Ucieklam spac nie dawno wrocilismy od mamy z obiadku i padam na "pysk"

To jest twarde i dość duże, kształtem przypomina hmmm..coś okrągłego. Nie wiem jaki w dotyku jest gruczoł mlekowy..

reklama
Czesc wszystkim.
Z gory przepraszam, ale nie jestem w stanie nadrobic kilku dni na BB. Jestem po przeprowadzce, ktora zaczela sie 30 (przez Hiszpana ktory mieszkal na nim przed nami wszystko sie przedluzylo, bo meble swoje wzial dopiero dzisiaj) a dzis dopiero mam czas zeby tu zajrzec. Ciesze sie, ze juz to sie skonczylo i dzis pojechalismy na zasluzony odpoczynek na plazy. Spieklam sie na raka co mi sie nigdy w zyciu nie zdarzylo, w ciazy moja skora jest niemilosiernie wrazliwa :angry:
Moj M wlasnie sklada lozeczko, jak juz wszystko ogarniemy to wrzuce jakies zdjecia w odpowiednim temacie.

Do góry