Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
maggie, przecież napisałam już że chętnie Cię odwiedzę, nie musisz stosować żadnych pomocy do złapania.
Swoją drogą pokaż efekt tapetowania i malowania.

maggie, przecież widziałaś jaka jestem filigranowa. Wszystko możliwe![]()

[Oli też myślę, że to pogoda, te zmiany ciśnień na zewnątrz, a ja z rana mam bardzo niskie...dobrze, że nie szłam w tym czasie np. do sklepu...oj by się działo...

No ja w poprzedniej ciąży miałam taką akcję, stoję w kolejce po szynkę, mówię do Pani 15 plasterków poproszę, po czym się odwróciłam do pana z tyłu i mówię "Przepraszam ale ja zaraz zemdleje, no i tyle pamiętam
A jak się ocknęłam to usłyszałam " A gdzie ta pani od szynki??"![]()

), każdy kiwa że spoko, poza jednym Panem(pierwszym w kolejce), który udawał że mnie nie słyszy. Wziełam swój łeb przez ramię jego wystawiłam(żyrafia szyja), spojrzałam mu w oczy i mówię 'PAN TO MNIE CHYBA NIE SŁYSZY, CZY PAN MNIE WPUŚCI?'. Wszyscy śmiech. A ten wstał stanął przy drzwiach (jakby się bał, że wbiegnę przed nim) i na mnie nakrzyczał, że on też długo czeka :-O. Normalnie wymiękłam
.maggie, jest mi bardzo przykro teraz.![]()