reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam ;-) ja nie w temacie ale mam pytanie dziewczyny czy u was też brzuszek zrobił się taki twardy jak kamień ?? to aż boli i to bardzo:-( coś tam słyszałam że to niby te skurcze czy coś ale bez przesady :wściekła/y: skurcz to skurcz a nie że ja mam od trzech dni brzuch jak kamień i na dodatek mała mi się tak rusza , kopie że szok poprostu umieram czasami z bólu :no:

Beti, ja mam to samo, zaczęłam brać magnez i trochę się poprawiło, ale dziś np. myślałam że nie wrócę ze spaceru tak mnie bolał mój biedny, twardy brzuch... I też nie wydaje mi się, że to skurcze, bo brzuch jest twardy cały dzień.

reklama
Malgoo ciekawa propozycja. Tylko czy oni z tą kamerą to i w krok zaglądają i to w TV leci? Nie umiem otworzyć tego linku, ale kojarzę chyba na tlc ? leci ten program....

karolaola, zagladaja doslownie wszedzie! Wlasnie ogladam jeden odcinek i to jest masakra, z nerwow mnie brzuch rozbolal. I laski takie bez makijazu :-)

anka, ja z kolei 13.09 a moj tata 13.01. Trzynasty, dobra data :-)

No wlasnie, malgoo z jednej strony fajnie no ale chyba bym sie nie zgodzila zeby mi kamera pipke filmowala:-D chociaz fajna pamiatka i z tego co widac niektorzy sie na to godza:-)

Co do twardnienia brzucha to ja mam juz od kilku tygodni twardy. Tylko niekiedy jest miekki. W szpitalu dostalam magnez w kroplowce 3 butle i nic nie pomoglo. Nie wiem co to za czort. Oczywiscie nikt mi nic nie powiedzial. :(

karolaola, zagladaja doslownie wszedzie! Wlasnie ogladam jeden odcinek i to jest masakra, z nerwow mnie brzuch rozbolal. I laski takie bez makijazu :-)

anka, ja z kolei 13.09 a moj tata 13.01. Trzynasty, dobra data :-)

Ale Ty Malgo będziesz w makijażu i dasz przykład innym kobietom jak pięknie można wyglądać podczas porodu;-)

Akutan, dobrze że już w domciu jesteś, oszczędzaj się;-)

"Jak dobrze wstać z koro świt, jutrzenki blask......"

Dzień dobry kobitki, idę was nadrobić co naskrobałyście wczoraj :-)

P.S. A tak w ogóle nie zmrużyłam dziś oka :wściekła/y:

reklama
Dzień dobry:)

Oli mam nadzieję ,że już śpisz.... jak podróż nasz cyborgu:-)?

Malgoo Ty to masz propozycje... Najpierw facet położnik, teraz TV. Nasza BB gwiazda:-D Swoją drogą mogłoby by być ciekawie jakbyś podczas porodu zaczęła rzucać polską łaciną:-D go for it:-D

Do góry