reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
mucha powiesiłabym tego twojego Tomusia za jaja!!!!! Normalnie szok!!!! Też miałam Ci napisać ,że mogłaś wziąć taxi no ale rzeczywiście trochę drogo. a nie możesz jechać na parę dni do mamy albo do jakiejś przyjaciółki???? Niech przemyśli swoje zachowanie!!!!

No ale dzisiaj się nie stresuj i spędź sobie miły dzień:-) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Mój wczoraj oprzytomniał i kazał mi leżeć cały wieczór i przyniósł kolację do łóżka i nawet coś tam zaczął robić z łóżeczkiem...

a ja całą noc nie spałam i mam teraz mega wory pod oczami...Tak mnie kręgosłup boli,że szok.

mucha - najlepszego, wymiany chlopa na lepszy model (mi sie udalo wymienic na duzo lepszy wiec jest to realne nawet jak ma sie dzieci:-D:-D) powiedz mu ze jak mu sie urodzi dziecko wymagające rechabilitacji to dopiero go plecki beda bolec, a sumienie mu życ nie da (o ile ma sumienie) - to tyle bo sie wku****am, za dobrze znam ten typ.
Jak pisze maggie ja bym sie tez do mamy wyniosla z Li.
Oli - a ty zyjesz? cos slabo tu do nas zagladadsz, mam nadzieje ze Twoj chlop sie opamietal i masz lepszy nastroj

Moj B. lepiej pamieta wszystkie daty niz ja :zawstydzona/y: no ale w koncu matematyk:-D
milego dnia, ja mam dzis wizyte i ciekawe co to bedzie:baffled:

akutan, ale przy tym zawsze sobie ulżę słownie i jadaczka mi się nie zamyka jaki jest nienormalny ;-). To nie jest tak, że ja tylko swoje myślę. A relacje.. no cóż, dopóki zamiatam wkoło dupki to jest ok. Jak zaczynam wymagać - jest horror.
Chociaż tyle twego. Najlepsze życzenia imieninowe. Teraz po tym co pisałyście kurierom nie ufam więc kwiaty wysyłam bezpośrednio
Zobacz załącznik 369765

A tak w ogóle to cześć:)
Od wczoraj tak mnie boli cały brzuch i podbrzusze i mam tak jak na miesiączkę... a o plecach wolę nie wspominać. Prawie płakałam w nocy jak miałam się przekręcić czy wstać do łazienki. No rzesz nie wytrzymam jeszcze 7 tygodni. Obym nie musiała wracać na patologię.
Jeszcze ta pogoda! Litości zimno jak w psiarni, leje od tylu dni. Żyć się nie chce... A ja prania nie mogę wstawić i zaraz chyba mnie zasypie sterta z łazienki. Od wczoraj mamy wizytę teściów:D Na razie luzik, pomogli mojemu szafę rozkręcić. Ja siedziałam i pakowałam wszystkie rzeczy z tej szafy. Oj działo się. Może to oznacza, że ten mój wyczekany mały remoncik się zaczyna i niedługo będę mogła kompletować w końcu wyprawkę?
Ewcia- powodzenia na wizycie.
Laseczki- nie dawajcie się swoim facetom, trzeba z tym walczyć nie akceptować. Buziaki

Mucha cieszę się, że chociaż trochę poprawiłam humor :-* BB to najlepsza grupa wsparcia - ja niestety mam taki charakter jak Ty - też bym zacisneła zęby i z bólu nie mogła ale sama zrobiła a później pomyślała jakie to głupie było - bo faktycznie może to się źle skończyć! co do imienia Tomasz hmm mój były to Tomek właśnie - co ja z nim miałam za przeboje!
Więc droga Dominiko proszę dziś serio leżeć, mam nadzieję, że obudziłaś się rano bez bólu i skurczy, że będziesz miała udany dzień bo to w końcu Twoje święto!
happy-birthday-hello-kitty.jpg

Ewa powodzenia!
Akutan mnie też coraz częściej boli podbrzusze - to chyba oznacza, że jesteśmy coraz bliżej rozwiązania , zbliża się to wielkimi krokami i już nie ma odwrotu ;-) jeszcze trochę i nie będziemy pamiętać co nas bolało jak już dzidzie będą z nami i dadzą nam popalić ;-)
miłego dnia dziewczynki !

Dzień dobry:-)

szuszu, u mnie też nie problem. Wszystko mam 'szóstego', a rocznica to już nawet 6.06. żeby nie miał wątpliwości ;-)

Nie strasz, dzisiaj szósty....

EwaK
też mam wizytę. Mam nadzieję, że obydwie zaliczymy do udanych ale martwię się o ten nieszczęsny mały brzuszek u młodego.

Akutan bidulko, oszczędzaj się i łykaj nospę bo takie skurcze nie są mile widziane.

Idę się zrobić na bóstwo i zmykam zapełnić lodówkę bo już mi tylko pasztet i mleko zostały ech..

reklama
Mucha, wku.....m sie jak czytalam Twoje posty :wściekła/y::wściekła/y:. Sory ale co za burak z Twojego meza. Odbij sobie teraz i nie rob kompletnie nic. Jak Ci cos powie to mow tylko, ze bardzo chetnie bys pomogla ale strasznie Cie plecy, kolana, brzuch, stopy bola i nie mozesz. I nie stresuj sie kochana, bo te Twoje skurcze to niepokojace.
No i wszystkirgo Naj! Mam nadzieje, ze dzisiejszy dzien bedzie duzo lepszy!

A mnie odpukac brzuch nie boli, ani zadnych skurczy. Jedyne co, to paluchy odmawiaja posluszenstwa, strasznie bola i piecioma juz nie moge ruszac. Nie moge nic chwytac w rece, ani wyciagac rak, bo bol straszny, jakby mi sciegien brakowalo i zastanawiam sie, czy nie isc z tym do lekarza??

Do góry