reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam sie na chwile i spadam, bo mam robote, muszę zdążyć przed porodem :-D:-D le mam poczucie humoru, co ?? 3 dni po terminie a mi tylko sie jesc chce, tyle z objawow ciążowych.
Taycia, trzymam kciuki :-)
Milego dnia, wpadne pozniej :-)
aulalula jak widac nic a nic;-) czekam, najdalej do wtorku i na oxy :szok:

reklama
agulalula no ja tez jestem podłamana,ale cóż.
Chyba miałam nosa z tym późnym pakowaniem torby,bo teraz to tylko wszystko się zgniotło :-D
Brac przykład z Bishopki-trzeba się czymś zając-ja też zacznę coś robić,bo na łeb dostanę.Jutro KTG ciekawe czy wtedy brzuchol będzie twardy-bo znając życie to nie :zawstydzona/y:

Bry:-)

Spałam jakieś 2h. Młody całą noc nadawał przez niańkę, nocny marek.

Życzę rozpakowania tym, które już o tym marzą;-)

Marcelina sugeruję dobrze się spakować. Jak ja poprosiłam tatę Kurczaka o podkłady ginekologiczne (już po cc) to mi przyniósł, owszem ... ale podkład ceratkowy do łóżeczka.

hahahahahhaah dobre !
Mój też taki geniusz więc dobre spakowanie to podstawa.. jak sobie pomyślę, że będzie miał mi coś dowieźć to już się denerwuję hahah a będzie miał tylko jedno podejście na dzień bo będzie do mnie kawałek dojeżdżał, więc jak za pierwszym razem nie weźmie to będzie lipa..

Marcelina nie jestes sama-mi od dwóch dni to takie pierdoły się śnią,ze szok-oczywiście o dzieciach-dziś np.przysniło mi się jak ubierałam się po porodzie-na urodziny-no i wlazłam w dość małe ciuchy.Jedyne tylko to było pocieszające.

No to był super sen akurat heheh

Ale tu dziś skromnie !
Dzień dobry !
Nocka przeżyta.. dziś jadę po odbiór wyniku na paciorka, jutro gin.
Niech ten czas leci, leci !

Witam i ja:-) Od jutra przeterminowanych to nas trochę będzie!

Wy się pocieszacie, że miałyście dłuższe cykle... A ja miałam zawsze 28 dni i też ***** się rusza:-D no ale co tam, czekamy, jeszcze oxy nam nie grozi:D

Moja matka jak mnie przenosiła leżała w szpitalu i lekarze jak ją uświadomili, że pod kroplówe idzie (straszna panikara boi sie igły) to od razu skurczy dostała, pomogli jej tylko kleszczami mnie wyciągnąć:-D Może i nam się tak uda;-)

reklama
Do góry