Bolilol
Fanka BB :)
no dobrze... Niech będzie. Ale za tydzień niech kolejność będzie odwrotnaBo musiałam sobie wszystko w głowie poukładać xD A że ja inżynier jestem to lodówka najważniejsza xD

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dobrze... Niech będzie. Ale za tydzień niech kolejność będzie odwrotnaBo musiałam sobie wszystko w głowie poukładać xD A że ja inżynier jestem to lodówka najważniejsza xD
Czy któraś z Was używa lodówki do leków? Muszę kupić i zupełnie nie orientuję się co i jak, jakiej firmy wybrać, na co zwrócić uwagę. Więc jeśli macie jakieś doświadczenie w tym zakresie to proszę o pomoc.
Naprawdę fajnieno i pięknie!![]()
A jesli mozna spytac to na co tabletki?Kuźwa, nie wiem czy mam okres czy plamię, a muszę wziąć tabletki antykoncepcyjne od miesiączki przecież![]()
Postaram sięno dobrze... Niech będzie. Ale za tydzień niech kolejność będzie odwrotna![]()
na wyciszenie jajników przed stymulacją do in vitroA jesli mozna spytac to na co tabletki?
Dziękuję, ale ja potrzebuję jakieś małe ustrojstwo na akumulator, które będzie można zabrać ze sobą w podróż.Mam na oddziale coś takiego i jest póki co bezawaryjna.
to naprawdę świetnie! A jakie leki i dawki Ci rozpisała?Naprawdę fajnieMyślałam, że będę jakoś emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzić, ale nie. Póki co pełen luzik.
Aaa. No to akurat zabierasz agregat i jazda.Dziękuję, ale ja potrzebuję jakieś małe ustrojstwo na akumulator, które będzie można zabrać ze sobą w podróż.