Magdalena09
Fanka BB :)
ja dlatego chodzę narazie na monitoring bo mam późno owuNo właśnie, ja dopiero odzyskałam okres i nawet nie wiem kiedy faktycznie była owulacja, ale ze nas jak nie nas poniosło w 15-16 dc a wtedy miałam owulacje zwykle …
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dlatego chodzę narazie na monitoring bo mam późno owuNo właśnie, ja dopiero odzyskałam okres i nawet nie wiem kiedy faktycznie była owulacja, ale ze nas jak nie nas poniosło w 15-16 dc a wtedy miałam owulacje zwykle …
no to racja, a gdzie lecicie? My lecimy do Egiptu na początku października się byczyc.Tym razem niestety się nie podejmę
Raz, że idziemy na mamusie
A dwa mam urlop we wrześniu i planuje się byczyć w Egipcie i potrzebujemy oboje się odciąć od wszystkiego
Standardowo jakas Hurghadano to racja, a gdzie lecicie? My lecimy do Egiptu na początku października się byczyc.
my Marsa AlamStandardowo jakas Hurghada![]()
do Egiptu w każdym miesiącu można leciećMi się marzą wakajki, teraz mąż ma wolne, ale nałożyło nam się pełno wizyt lekarzy. Paweł ma jeszcze urlop w listopadzie, to może wtedy się uda![]()
Nie byłamdo Egiptu w każdym miesiącu można lecieć![]()
My też pierwszy raz lecimy więc dam znać czy możesz lecieć w listopadzieNie byłam![]()
my lecimy pierwszy raz więc dam znaćNie byłam![]()