Mademoiselle_Nika
Moderator
@Brownie1992 dzisiaj w sklepie już myślałam o tobie. Pije od dwóch dni siemię lniane i jest jednorazowy duży zrzut.I juz myslalam ze sie zacznie kto jaka dzis zrobil...bo Brownie1992 beczy o szczegóły![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Brownie1992 dzisiaj w sklepie już myślałam o tobie. Pije od dwóch dni siemię lniane i jest jednorazowy duży zrzut.I juz myslalam ze sie zacznie kto jaka dzis zrobil...bo Brownie1992 beczy o szczegóły![]()
Tak, właśnie to był objawi się udało zajść?
oby u mnie też tak byłoTak, właśnie to był objaw
Beczy to kozaI juz myslalam ze sie zacznie kto jaka dzis zrobil...bo Brownie1992 beczy o szczegóły![]()
Trzymamy mocno kciuki za Ciebie!oby u mnie też tak byłoi wszystko szło w dobrą stronę
Nie o samą bliznę chodzi, bo blizna jest tylko powierzchowna, a to co dzieje się w środku to inna sprawa. To było tylko przejście dla narzędzi, którymi "wędrowali" sobie po brzuchu. Mówiłaś, że wycięli dużo ognisk, więc może w tamtej okolicy też coś było. Albo kupa nie wyrobiła na zakręcie.![]()
może przejęła ten Twój jad i dlatego tak zakłułobyła z samego rana więc to nie to
Może się wgryza i zagnieżdża małe brownie![]()
była z samego rana więc to nie to
Może się wgryza i zagnieżdża małe brownie![]()
O bobie jestem gwiazdą gówna na forum !@Brownie1992 dzisiaj w sklepie już myślałam o tobie. Pije od dwóch dni siemię lniane i jest jednorazowy duży zrzut.więc historie o trzymaniu, sraniu itp również już mnie opętały
Nie gwiazda gowna, tylko gowna gwiazdaO bobie jestem gwiazdą gówna na forum !
Zawsze o tym marzyłam
![]()