U
użytkownik 207953
Gość
Cała nadzieja w @Brownie1992Za dużo się naczytałam :/ ale już Wam tu nie smutam. Afirmuję. Dbam o siebie i szczam od 1 września. Zobaczymy.
Proszę mi tu tymczasem jakieś krechy wysikać na zachętę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cała nadzieja w @Brownie1992Za dużo się naczytałam :/ ale już Wam tu nie smutam. Afirmuję. Dbam o siebie i szczam od 1 września. Zobaczymy.
Proszę mi tu tymczasem jakieś krechy wysikać na zachętę![]()
A Ty to co? To byłby sztos gdybyście obie wysikały dwie krechy na koniec miesiącaCała nadzieja w @Brownie1992ale to byłby sztos!
Nie wiem czy świat jest gotowy na mój cionsz. Zwłaszcza ze to jednak 7 miesięcy po ccA Ty to co? To byłby sztos gdybyście obie wysikały dwie krechy na koniec miesiąca![]()
Świat jest chujowy. Ważne, że Ty jesteś gotowaNie wiem czy świat jest gotowy na mój cionsz. Zwłaszcza ze to jednak 7 miesięcy po cc![]()
Bo statystyki pójdą się gonić?Jeszcze 8 sika, to w sam raz jeszcze na co najmniej 4 ciąże, proszę się postarać.
w tym miesiącu nikt nie liczy statystykBo statystyki pójdą się gonić?
Przyzwyczajam Was do wrześniaOczywiście, że nie! Powinnaś nas uprzedzić, żebyśmy mogły się przygotować mentalnie na Twoją nieobecność![]()
brakuje "prześlij ten obrazek 10 osobom, a wysikasz pozytywa (...)"