nastraganie
Zaangażowana w BB
Jeeeju!! Super! No pewnie że są i to porządne cienie!Laski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeeeju!! Super! No pewnie że są i to porządne cienie!Laski widzicie cienie ?
wiesz jak to mowią: jak się chce, to się znajdzie sposob. Jak się nie chce, to się znajdzie wymowkęno a czyja niby? Nasza?nie masz hulajnogi elektrycznej gdzieś pod domem?
pewnie tak, ale jeśli myśli że tym przedłużaniem coś ugra to się zdziwi, i tak ja wypieprzymy stądwiesz jak to mowią: jak się chce, to się znajdzie sposob. Jak się nie chce, to się znajdzie wymowkę
Brownie się po prostu boi, że zaraz po wyniku każemy jej natychmiastowo wypierdalać![]()
nie wiem na co liczy, ale wiadomo, że ją wygodnimy. Majowych chyba jakimś cudem jeszcze nikt nie zalożył, czekały na kogoś z kresekpewnie tak, ale jeśli myśli że tym przedłużaniem coś ugra to się zdziwi, i tak ja wypieprzymy stąd![]()
Ja z reguły ślepa, ale coś widzęLaski widzicie cienie ?
powiedziała ta, co na tak głębokiej wsi mieszka, że nawet żabki nie maJakie wieśniary z Was ...
Weź jeszcze jakieś pinki kup, bo nas to czekanie zabije!!!Jak chłop wróci z roboty tylko muszę mu jakiś kit nawciskać po co nagle na krew jadę![]()