Dulce123
Fanka BB :)
zapisałam się na jutro do poz ale boję się ze mi nie wystawi i myślę czy nie jechać dziś do mojej ginTo już za chwilęA receptę na dupka może Ci wystawić zdalnie nawet lekarz poz w razie konieczności.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapisałam się na jutro do poz ale boję się ze mi nie wystawi i myślę czy nie jechać dziś do mojej ginTo już za chwilęA receptę na dupka może Ci wystawić zdalnie nawet lekarz poz w razie konieczności.
Ja pierdolę jesteś w ciąży!Nawet wyszczać się nie dadzą w spokoju![]()
U mnie dziewczyny polecają 2 z Częstochowy ale to jednak kawałek od KatowicDziewczyny, jest może któraś z was z Katowic i okolic? Jeśli tak to macie może jakiegoś sprawdzonego ginekologa na NFZ? Bo w internecie jak sprawdzam to większość ma słabe opinie, a na znanymlekarzu na NFZ nikogo nie widzę. Umówiłam się prywatnie na razie na przegląd![]()
Ja pomimo wszystko(nie byłam zapisana na testowanie)wtrącę swoje 3 grosze...Również widzę na 3 testach kreski ,więc to raczej nie przypadek,nie wadliwe testy czy kreska kontrolna...Także GRATULUJĘLaski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
No to teraz juz muszę go kupić…..To ten magnez z Yango od Ascarlett![]()
Rozpiszę Wam później moje suple jeśli ktoś będzie zainteresowanyNo to teraz juz muszę go kupić…..![]()
.Rozpiszę Wam później moje suple jeśli ktoś będzie zainteresowany![]()
To nie cień, widać kreseczkę! Gratulacje!Laski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
Ale sikała do zlewu, hę?Nawet wyszczać się nie dadzą w spokoju![]()
Mowilam ze gowna kurowa musi wyszczać!Matko, ale się jaram. Jak norweskie kościółyTo właśnie miałam na myśli prosząc wczoraj o jakieś kreski na zachętę!!!! Wiiiiii…. @Brownie1992 dziś jesteś królową budowania morale
![]()