U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo się cieszę że wysikałaś dwie krechyW pierwszej chwili jak rano nasikałam to było biało więc poszłam włączyć kompa i pracować. Nawet tu napisałam, że bialo. W międzyczasie miałam iść wyjebać pinka, ale zaczęło mi coś przebijać. Z niedowierzaniem go rozebrałam. Zrobiłam drugiego i potem horiena....
Ja bym sikała do 12Bardzo się cieszę że wysikałaś dwie krechyżyczę Ci strasznie nuuudnyyych 9 miesięcy
Niestety u mnie nawet po 12 godz cienia nie ma. Dziś 10dpo. Do kiedy jest sens sikać? 12dpo? 14dpo?
Ja zawsze sikałam do 12 dpo. Taka też mam fazę lutealna i nawet nie chciałabym późniejszego zagnieżdżeniaBardzo się cieszę że wysikałaś dwie krechyżyczę Ci strasznie nuuudnyyych 9 miesięcy
Niestety u mnie nawet po 12 godz cienia nie ma. Dziś 10dpo. Do kiedy jest sens sikać? 12dpo? 14dpo?
O matko, nie było mnie cały dzień a tu takie rzeczy. Miałam przeskoczyć te strony, ale teraz nie mogęLaski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
Przewiń do fragmentu, w którym @Brownie1992 mowi, ze beta najpewniej będzie jutroO matko, nie było mnie cały dzień a tu takie rzeczy. Miałam przeskoczyć te strony, ale teraz nie mogę![]()
I tak bez dzisiaj zostały jej 3 dniwiesz jak to mowią: jak się chce, to się znajdzie sposob. Jak się nie chce, to się znajdzie wymowkę
Brownie się po prostu boi, że zaraz po wyniku każemy jej natychmiastowo wypierdalać![]()
Ja też, co za reklamaNo to teraz juz muszę go kupić…..![]()
jesteś już po wizycie?przemyślałam to i chyba jednak wolę się dopytać o wszystko, zwłaszcza że zwolniło się dzis miejsce do niej